ΠΟΛΗ

#ThisIsAthens: Φωτογράφισε και γύρνα την Αθήνα δωρεάν με Taxibeat

Το Taxibeat ενώνει δυνάμεις μας με το This is Athens, την πρωτοβουλία του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών του Δήμου Αθηναίων και σε προ(σ)καλεί να τους ξεναγήσεις στη δική σου Αθήνα, μέσα από το Instagram.
This_is_Athens

Η Αθήνα είναι μια πόλη που είτε θα ερωτευτείς είτε θα μισήσεις. Σπάνια συμβαίνει κάτι ενδιάμεσο. To Taxibeat ανήκει στην πρώτη κατηγορία κι ελπίζει κι εσύ. Γι’ αυτό, ενώνει δυνάμεις μας με το This is Athens, την πρωτοβουλία του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) του Δήμου Αθηναίων και σε προ(σ)καλεί να τους ξεναγήσεις στη δική σου Αθήνα, μέσα από το Instagram.

Φυσικά θα σε επιβραβεύσει γι’ αυτό. Με €300 σε Taxibeat διαδρομές. Ω, ναι! Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί να πάρεις αυτοκίνητο ξανά, για αρκετό καιρό.

05_MG_0960

Τι είναι “Αθήνα” για εσένα; Το αγαπημένο σου μπαρ; Ο αγαπημένος σου δρόμος; Η λεπτομέρεια σε ένα σπίτι ή η διαδρομή που κάνεις κάθε μέρα προς τη δουλειά; Ό,τι και να είναι αυτό, φωτογράφισέ το και ανέβασέ το στο Instagram. Πες “This is Athens” και κέρδισε διαδρομές για να γυρίσεις όλες τις γωνιές της πόλης με Taxibeat -και να βγάλεις ακόμη περισσότερες φωτογραφίες!

Τι πρέπει να κάνεις;

• Τράβηξε τις φωτογραφίες σου.

Μία αρκεί αλλά με κάθε μία, έχεις μια επιπλέον συμμετοχή και έως τρεις συμμετοχές συνολικά.

• Βάλε τα hashtag #ThisIsAthens και #Taxibeat και ανέβασέ τες στο δημόσιο προφίλ σου στο Instagram.

• Ο διαγωνισμός τρέχει από σήμερα μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2015. Περίμενε μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου για να μάθεις αν θα είσαι εσύ αυτός που θα γυρίσει όλη την Αθήνα με Taxibeat, δωρεάν!

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, θα κληρωθεί ένας τυχερός και δημιουργικός Instagramer που θα κερδίσει €300 σε Taxibeat διαδρομές. Για την ακρίβεια, credits €5 για 60 διαδρομές Taxibeat!

Αν θες μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ τους όρους του διαγωνισμού.

Ακολούθησε το Taxibeat στο Instagram εδώ.

Μοιράσου το και με τους φίλους σου για να μας πουν και εκείνοι ποια είναι η Αθήνα τους!

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην παραπάνω εικόνα γι’ αυτό το διαγωνισμό είναι από το Instagram του This Is Athens. Ακολούθησέ το!

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.