ΜΟΥΣΙΚΗ

Tesoro 2009-2019: Ένα mixtape του Felizol για τα 10 του χρόνια με τον The Boy

Ο Felizol με τον The Boy ανεβαίνουν για 12 ώρες στη σκηνή του six d.o.g.s. «Ζωντανοί χωρίς Κύτταρο» την Κυριακή 3 Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο. Ο Felizol μας κάνει warm up με ένα mixtape για την περίσταση.

Οι Felizol & The Boy δισκογραφούν εδώ και δέκα χρόνια παρέα, υπογράφουν σάουντρακ ταινιών και εμφανίζονται άλλοτε πυκνά και άλλοτε αραιά σε κλαμπ, συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Το Tesoro είναι το δεύτερο Long Play τους πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο τους Like Cannibal Father Like Cannibal Son που κυκλοφόρησε το 2014 από το εκλεκτικό σκωτσέζικο label του JD Twitch, Optimo Music. To Tesoro κυκλοφορεί σε limited έκδοση κασέτας και ψηφιακά από την Sportex Audio. Περιέχει 6 ακυκλοφόρητες συνθέσεις, το summer house hit O.H.I.O. (2010) που τους σύστησε – ως ντουέτο – στη δισκογραφία 10 χρόνια πριν, το αλλόκοτο white label released The Weirdos of Oz (2011), το σαουντρακικό September Hurts (2011) που γράφτηκε για τις ανάγκες της ταινίας της Ρηνιώς Δραγασάκη «Ο Μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ» (2011).

Οι F.T.B. λένε για τον Tesoro και τις συνθέσεις του που ξεκινάνε από το 2009 και ολοκληρώνονται σήμερα με αυτή τους την κυκλοφορία: Πριν από μια δεκαετία, παρέα με τον Αλέξανδρο αφήσαμε σιδερότυπα κάποια απ’ τα νιάτα μας σε υπόγεια της Ιπποκράτους, στο Βιός της Πειραιώς, σε κάτι μαγαζιά που άνοιξαν τη Δευτέρα και έκλεισαν την Κυριακή και φυσικά στα Φούνγκους σαββατιάτικα πάρτυ μας στα Έξι Σκυλιά. Κάπου ανάμεσα στην κληρονομιά του χάουζ και την αθηναϊκή νέα ψύχωση, τα κλαμπίσια λάιβ μας έφεραν σίγουρα κοντά τους φίλους μας, έκαψαν ότι μπορούσε να καεί και προφανώς ως λατρείες του εφήμερου δεν άφησαν παρά μόνο κάποιες στάχτες στον αστικό μας πολιτισμό.

Το O.H.I.O. γράφτηκε τέτοια εποχή πριν από 9 χρόνια στο Κάβο Παραντίσο της Μυκόνου και κυκλοφόρησε λίγο μετά σε βινύλιο από την Ntrop Recordings, παρέα με το She Is My Party She Is My Port και ένα πραγματικά αλλόκοτο ρεμίξ του Gavin Russom. To O.H.I.O. ξανακυκλοφορεί σήμερα μαζί με τραγούδια που δεν χώρεσαν σε κανένα album, ep, compillation. FantasyRock συνθέσεις και Chicago – Omonoia House χαμένα anthems.

// για τα παιδιά που μεγαλώσαμε στα πάρτυ του μύκητα

Οι Felizol & The Boy θα ανέβουν στη σκηνή του six d.o.g.s. την Κυριακή 3 Μαρτίου για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια τους, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. Για προθέρμανση, ο Felizol έφτιαξε ένα mixtape:

Tesoro 2009-2019: 10 Χρόνια Felizol & The Boy at six dogs
Κυριακή 3 Μαρτίου στις 15:00
six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8
Είσοδος ελεύθερη
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.