Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΜΟΥΣΙΚΗ

Δείτε, πρώτα στην Popaganda, το καινούριο βίντεο κλιπ των Οmega Ray «Αίτνα»

Το ελληνόφωνο σχήμα του Γιώργου Καρανικόλα ετοιμάζεται να παίξει στο πλευρό των Big Sexy Noise της Lydia Lunch κι έχει στα σκαριά το δεύτερό του άλμπουμ.

https://www.youtube.com/watch?v=7XuCygNGdoc&feature=youtu.be

Είναι το τελευταίο side project του Γιώργου Καρανικόλα, του Be Bop George των Last Drive. Έσκασαν μύτη πριν ενάμιση χρόνο με ένα άλμπουμ ελληνόφωνο που έφερνε στο νου την έτερη απόπειρα του Καρανικόλα να μιλήσει στη μητρική του γλώσσα ως Το Φως και η Σκιά του στα mid 80s.

Οι Omega Ray βρήκαν τον βηματισμό τους μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την Sound Effect Records και τώρα είναι έτοιμοι και για το επόμενο που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Στο ημερολόγιό τους, αλλά και στο δικό μας, είναι σημειωμένη και η ημερομηνία 10/11, σε ένα ζόρικο double bill στο Gagarin 205 παρέα με τη Lydia Lunch και τους τους Big Sexy Noise.

Ως ορεκτικό για όλα αυτά έρχεται το καινούριο τους βίντεο για το «Αίτνα». Το έφτιαξαν οι DaDive Studio, μια ομάδα που έχει παρουσιάσει projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάνω στο graphic design, αλλά έχει ασχοληθεί και με τη δημιουργία animation και comic series.

Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, είναι καλλιτεχνικά υπέροχο!

Διαβάστε τι μας είπε όταν βρεθήκαμε Στο Σαλόνι του Γιώργου Καρανικόλα

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.