TV SHOWS

«Η Επιστροφή»: Στις 17 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού με τη νέα σειρά του ANT1

Κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου του ANT1.
Η επιστροφή

Σε κάθε τηλεοπτική σεζόν περιμένουμε να δούμε τι θα είναι αυτό που θα ξεχωρίσει. Την απάντηση φέτος μας δίνει «Η Επιστροφή», η νέα καθημερινή σειρά μυστηρίου του ANT1, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και αναμένεται να γίνει η νέα μας τηλεοπτική συνήθεια.

«Η Επιστροφή» δεν είναι μόνο ένα καθηλωτικό οικογενειακό δράμα με δυνατές ερμηνείες. Η σειρά αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του καναλιού για φέτος, με τα πλούσια εξωτερικά γυρίσματα να την καθιστούν μία υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί, ενώ οι στιγμές αγωνίας και οι ανατροπές που περιμένουν τους τηλεθεατές είναι βέβαιο πως θα μας κρατήσουν κολλημένους στις οθόνες μας.

Με λίγα λόγια, η νέα σειρά του ANT1 περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που συνθέτουν μία συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία, η οποία δεν θα προκαλέσει πλήξη σε κανένα.

Η Επιστροφή

Η ιστορία ξεκινά είκοσι χρόνια πριν. Ο τετράχρονος Μάνος Κορωναίος εξαφανίζεται μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια μίας οικογενειακής εκδρομής. Οι προσπάθειες να εντοπιστεί πέφτουν στο κενό. Μόνο η Έλενα, η μητέρα του μικρού, διατηρεί την πίστη πως ο γιος της θα ξαναβρεθεί. Τα χρόνια περνούν, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προχωρούν, έχοντας αποδεχτεί την απώλεια. Όχι όμως και η Έλενα, η οποία μέσα στην εμμονή της να ξαναβρεί το Μάνο έχει παραμελήσει την οικογένειά της. Ο άνδρας της, ο φιλόδοξος και δυναμικός Ορέστης, προσπαθεί να την καταλάβει, γνωρίζει πόσο υποφέρει. Παρά το σκληρό του προσωπείο, είναι στοργικός πατέρας και τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του. Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, η Δανάη και ο Χάρης, έχουν εσωτερικεύσει την απώλεια του αδερφού τους με διαφορετικούς τρόπους. Ο Χάρης αγαπάει τα άκρα και συχνά βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο, ενώ η Δανάη έχει αναλάβει το ρόλο της μητέρας απέναντι στον αδερφό της.

Κάπως έτσι περνούν είκοσι χρόνια. Η Έλενα δεν έχει χάσει την ελπίδα της. Αρνείται να πενθήσει, δεν έχει επουλώσει όμως τις πληγές της. Έχει μάλιστα φτάσει στο σημείο να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ. Όταν ένα νέο στοιχείο εμφανίζεται, κανείς δεν δίνει σημασία.

Μέχρι που συμβαίνει κάτι που ανατρέπει όλες τις ισορροπίες της οικογένειας. Ένας άγνωστος νεαρός εμφανίζεται από το πουθενά. Ισχυρίζεται πως είναι ο Μάνος. Όλοι αμφισβητούν την ταυτότητα του μυστηριώδους άνδρα. Η μόνη που τον πιστεύει είναι η Έλενα, η οποία αναγνωρίζει στον όμορφο νέο το χαμένο της γιο. Την κατάσταση περιπλέκει το φιλί που έχει δώσει ο νεαρός με τη Δανάη το προηγούμενο βράδυ. 

Πρόκειται για μία ιστορία της οποίας τα βασικά σημεία έχουν αποτυπωθεί στο παρελθόν αρκετές φορές και όχι άδικα. Μία τέτοια αφήγηση υπόσχεται ίντριγκα, ανατροπές και αποκαλύψεις που μαγνητίζουν το κοινό.

Η επιστροφή

Η βασική αυτή συνταγή απογειώνεται από ένα πολυπρόσωπο καστ, αποτελούμενο από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που ενσαρκώνει την Έλενα και ο Αντώνης Καρυστινός, στον οποίο ταιριάζει απόλυτα ο ρόλος του φαινομενικά απόλυτου αλλά τρυφερού πατέρα. Τον πατέρα της Έλενας υποδύεται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο οποίος με την ερμηνεία του ζωντανεύει έναν περισσότερο προσγειωμένο χαρακτήρα, εύστροφο και δημιουργικό, του οποίου τα ευγενή χαρακτηριστικά τον καθιστούν και ηθική πυξίδα του τηλεθεατή. Το καστ συμπληρώνεται από φρέσκα πρόσωπα που έρχονται για να ανανεώσουν το τηλεοπτικό τοπίο. Τα δύο αδέρφια της οικογένειας είναι η Ευγενία Ξυγκόρου, η οποία υποδύεται την όμορφη και δυναμική Δανάη, και ο Γιώργος Κοσκορέλλος που ενσαρκώνει τον Χάρη, τον αδερφό που μεγαλώνει στη σκιά του Μάνου. Στο ρόλο του γοητευτικού και αινιγματικού Μάνου, εμφανίζεται ο Βασίλης Μίχας.

Η Επιστροφή

 Το μυστήριο μπορείτε να ξεκλειδώσετε από τις 17 Σεπτεμβρίου στον ANT1.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.