Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΣΙΝΕΜΑ

Αποκλειστικό: Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει ως υπέρτατη κακιά στις «Μάγισσες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκις μιλούν για την τρομακτική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Ρόαλντ Νταλ που έρχεται σύντομα στις ελληνικές αίθουσες.

https://youtu.be/z62EuBj9Xf8

Για κάποια χρόνια, η Αν Χάθαγουεϊ βρισκόταν παντού και προσπαθούσε σκληρά να κερδίσει τη συμπάθειά μας – κι ένα Όσκαρ. Όταν κατάφερε το δεύτερο (το πρώτο είναι υπό συζήτηση) εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, δημιουργώντας οικογένεια και αφήνοντας το ίντερνετ να υπενθυμίζει την ύπαρξή της μέσα από το περιστασιακό meme από τους Άθλιους. Και τώρα, στη μεγάλη επιστροφή της στις Μάγισσες του Ρόμπερτ Ζεμέκις, κάνει ολική επανεφεύρεση σε ένα ρόλο που δεν έχει δοκιμάσει στο παρελθόν: αυτόν της απόλυτης κακιάς. 

 

Στην κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού παιδικού βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ (Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας), υποδύεται την αρχηγό των μαγισσών όλου του πλανήτη που έχουν συγκεντρωθεί για ένα παγκόσμιο συνέδριο στο ίδιο μέρος όπου ένα ανυποψίαστο ορφανό κάνει διακοπές με τη γιαγιά του. Οι μάγισσες δεν το έχουν σε τίποτα να μεταμορφώνουν σε ποντίκια τα θύματά τους και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ζεμέκις, ειδικού στα οπτικά εφέ και στις υπερσύγχρονες τεχνολογίες (βλ. Το Πολικό Εξπρές, The Walk), να επιδείξει τα μαγικά της, όπως θα δείτε στο παραπάνω αποκλειστικό βίντεο. 

Η ταινία Οι Μάγισσες κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου από την Tanweer.
POP TODAY
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.