Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTV SHOWS

Τέσσερις σειρές για να πιάσεις το Μάη

Καλτ highlight η επιστροφή του Karate Kid.

Cobra Kai

Ακούτε κάτι; Είναι ο ήχος που κάνουν τα τριζόνια σε έναν μήνα χωρίς ιδιαίτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Καθώς τα κινηματογραφικά στούντιο ασχολούνται κυρίως με τα καλοκαιρινά τους μπλοκμπάστερ, η τηλεόραση κάνει ένα βήμα πίσω. Αυτό φυσικά δεν ισχύει φυσικά για το Netflix, το οποίο ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη του επιτυχία.

Αφού προλάβαμε να συνέλθουμε από το Avengers: Infinity War, το αποκορύφωμα του MCU, ας ασχοληθούμε με τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές πρεμιέρες του Μαΐου:

https://www.youtube.com/watch?v=xCwwxNbtK6Y

Cobra Kai (YouTube Red, 2 Μαΐου)

Ναι καλά διαβάζεις: το Karate Kid επιστρέφει στους -περίπου- τηλεοπτικούς δέκτες. Αυτή τη φορά, όμως, θα προβληθεί από το YouTube Red και όχι από το Mega τα μεσημέρια της Κυριακής. Η περιγραφή είναι όσο καλτ χρειάζεται, καθώς «η σειρά αφορά δύο άντρες που αντιμετωπίζουν δαίμονες του παρελθόντος και δυσκολίες του παρόντος με τον μόνο τρόπο που ξέρουν: το καράτε». Πώς να μην του δώσεις μια ευκαιρία;

Είναι σίκουελ του πρώτου The Karate Kid (1984) και δραματίζεται 34 χρόνια μετά, όταν ο Johnny ξανανοίγει το dojo Cobra Kai και αναθερμαίνει την αντιπαλότητά του με τον Daniel-san. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι στους πρωταγωνισιτκούς ρόλους επιστρέφουν οι William Zabka και Ralph Macchio. Χα-για!

https://www.youtube.com/watch?v=st6r-8mLW_o

The Rain (Netflix, 4 Μαΐου)

Μετά την επιτυχία του Dark, το Netflix επιστρέφει στις ευρωπαϊκές παραγωγές με το δανέζικο The Rain. Πρόκειται για ένα μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ, όπου ένας ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαλείψει σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία και ακολουθεί τις προσπάθειες επιβίωσης μια ομάδας νεαρών επιζησάντων.

Έχει χαρακτηριστεί ως το νέο The Walking Dead, πράγμα που δεν ξέρω πια αν είναι καλό, αλλά μάλλον μοιάζει περισσότερο με ένα πιο «ώριμο» The 100. Το τρέιλερ πάντως παρουσιάζει ενδιαφέρον.

https://www.youtube.com/watch?v=KxywNVLAf5o

Safe (Netflix, 10 Μαΐου)

Σε έναν πιο γεμάτο τηλεοπτικό μήνα δεν θα του δίναμε ιδιαίτερη σημασία, αλλά τουλάχιστον πρωταγωνιστεί ο Michael C. Hall (Dexter, Six Feet Under) στο ρόλο ενός παιδιάτρου που πενθεί το χαμό της γυναίκας του και ανακαλύπτει όλα τα μυστικά των κοντινών του προσώπων όταν εξαφανίζεται η κόρη του.

O συγγραφέας Harlan Coben είναι δημιουργός της σειράς που θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Η παραγωγή είναι γαλλική, αλλά η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αγγλία.

https://www.youtube.com/watch?v=JQh36eStMqk

Patrick Melrose (Showtime, 12 Μαΐου)

Αν σας έχει λείψει ο Benedict Cumberbatch (Dr. Strange) να υποδύεται έναν εξυπνάκια χαρακτήρα βασισμένο σε μια σειρά μυθιστορημάτων, τότε είστε τυχεροί! Μπορεί να μην επιστρέφει το Sherlock, αλλά ο Cumberbatch είναι ένας μεθύστακας playboy που προσπαθεί να ξεπεράσει μια τραυματική παιδική ηλικία.

Τα 5 επεισόδια είναι βασισμένα στα ημι-αυτοβιογραφικά μυθιστορήματα του Edward St Aubyn και το καστ συμπληρώνεται από τους Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Hugo Weaving (The Lord of the Rings), Allison Williams (Girls, Get Out) και Holliday Grainger (The Finest Hours).

Σειρές που επιστρέφουν:

Colony (USA, 2/5): Τρίτη σεζόν για τη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας με τους Josh Holloway (Lost) και Sarah Wayne Callies (Prison Break, The Walking Dead).

Dear White People (Netflix, 4/5): Η σειρά που εξαγρίωσε τους καταπιεσμένους λευκούς Αμερικανούς επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν 10 επεισοδίων.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.