Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.10.2024

Ο Ζελένσκι θα συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ

Οι πρόεδροι Ζελένσκι και Μπάιντεν συζήτησαν για τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς και το «σχέδιο νίκης» της Ουκρανίας - Οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας συναντώνται αύριο στο Βερολίνο.
Ο Ζελένσκι θα συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος αναμένεται σήμερα στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Συμμαχίας Φαράχ Νταχλάλαχ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε «θα υποδεχθεί τον πρόεδρο Ζελένσκι στις 17 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της συνόδου των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας», διευκρίνισε αυτή η εκπρόσωπος μέσω του X. Οι Ρούτε και Ζελένσκι θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στις 19:20 (ώρα Ελλάδας), πρόσθεσε.

Επικοινωνία Ζελένσκι – Μπάιντεν για τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι είχε συνομιλίες με θέμα τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς, την παράδοση πακέτων βοηθείας και την εφαρμογή του σχεδίου νίκης στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

«Συζητήσαμε για τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς, για τη συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία στο Ράμσταϊν σε μερικές εβδομάδες. Επίσης συζητήσαμε για το πώς θα εργαστούν οι ομάδες μας στα σημεία του σχεδίου νίκης» , είπε ο Ζελένσκι σε βίντεο που ανέβασε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Συνάντηση Μακρόν, Μπάιντεν, Σολτς και Στάρμερ στο Βερολίνο

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ θα βρεθούν αύριο Παρασκευή στο Βερολίνο για συνομιλίες με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Γερμανό καγκελάριο Ολαφ Σολτς, όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

Ο Μπάιντεν αναμένεται να επισκεφθεί τη Γερμανία αυτή την εβδομάδα, όπου θα έχει και κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Σολτς αφού ακύρωσε την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας του κυκλώνα Μίλτον.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.