Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
14.10.2024

Ν. Ανδρουλάκης: «Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη»

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανεξελέγη ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικρατώντας στον χθεσινό δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών με ποσοστό 59,9% των ψήφων, ενώ ο Χάρης Δούκας συγκέντρωσε το 40,1%.
Ν. Ανδρουλάκης: «Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη»

Ενωτικό μήνυμα πρός όλους στο ΠΑΣΟΚ αλλά και μήνυμα προσκλητήριο πρός τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από τη σημερινή κυβερνητική πολιτική, απηύθυνε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης , στην επινίκια ομιλία του στη Χαριλάου Τρικούπη το βράδυ, όταν είχε επισήμως ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών.

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ. Και από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι θα πάμε το Κίνημά μας ακόμα ψηλότερα! Εκεί που αξίζει στην ιστορία και την προσφορά του. Το είπα πολλές φορές αυτή την προεκλογική περίοδο, θα το πω κι απόψε: τα δύσκολα είναι πίσω μας!Τα καλύτερα είναι μπροστά μας! », υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης επευφημούμενος από δεκάδες στελέχη και μέλη του κόμματος με ενθουσιώδη συνθήματα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «μαζί θα προχωρήσουμε, χωρίς λαϊκισμό, με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, με δυναμισμό. Και πάνω απ’ όλα με πολιτικό ήθος, γιατί για μένα η πολιτική δεν ξεκινά εκεί που τελειώνει η ηθική. Αλλά είναι ταυτόσημες».

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη μπορούν να τα καταφέρουν και να πετύχουν να νικήσουν τη ΝΔ . « Έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική

στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νεότερες γενιές. Ειδικά τώρα που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που οι σημαίες ευκαιρίας ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια όλο και περισσότερων Ελλήνων στρέφονται ξανά στην παράταξή μας».

Μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη η κοινωνία ενώ πρόσθεσε ότι «οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο».

Δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και να «για να τελειώσει η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Να τελειώσει η αναξιοκρατία, η αδιαφάνεια, η διαφθορά.

Το ΠΑΣΟΚ θα πορευτεί με αξιοπιστία, με ενότητα, με σοβαρότητα και προτάσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων».

Ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, ‘Αννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλη Κατρίνη, και τη Νάντια Γιαννακοπούλου.«Με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών και πολιτική ωριμότητα .

Θέλω και είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλοι τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τα χρόνια που έρχονται», ανέφερε.«Μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας,

να ενισχύσουμε τη δημόσια παιδεία, να θωρακίσουμε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, να διασφαλίσουμε φθηνή και αξιοπρεπή στέγαση, να κάνουμε την οικονομία μας πιο παραγωγική και πιο ανταγωνιστική», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η χώρα μας χρειάζεται μεγάλες αλλαγές και για να έρθουν,« έχουμε χρέος πρώτα απ’ όλα να νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές τη Νέα Δημοκρατία» και κατέληξε: «Θα δώσω λοιπόν όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν τον αγώνα για να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε.»

Χάρης Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει

Τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν την υποψηφιότητή του ευχαρίστησε ο Χάρης Δούκας και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.

«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει.Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Χάρης Δούκας.

Παύλος Γερουλάνος: Συγχαρητήρια στον Ν. Ανδρουλάκη

Τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συνεχάρη ο Παύλος Γερουλάνος και τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

«Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο. Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού. Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του. Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο»

Άννα Διαμαντοπούλου: Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα

Aπό το Βερολίνο η Άννα Διαμαντοπούλου επικοινώνησε και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Σε δήλωσή της η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος αναφέρει:

«Αγαπητέ Νίκο τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα.

Πιστεύω βαθειά ότι έχεις την θέληση, την δύναμη και την ικανότητα να κάνεις όλα αυτά που πρέπει, ώστε με στρατηγική και σχέδιο το ΠΑΣΟΚ να γίνει Μεγάλο και Κυβερνών.

Είμαστε μαζί σου!»

Μιχ. Κατρίνης: Ξεκάθαρη η εντολή των πολιτών, ενότητα και συστράτευση

«Από αύριο έχουμε έναν και μόνο στόχο: να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι σε αυτό τον στόχο», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, συγχαίρωντας τον Νίκο Ανδρουλάκη, για την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος.

Ταυτόχρονα συνεχάρη τόσο τον Χάρη Δούκα, όσο και τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου «για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την άψογη δημοκρατική διαδικασία που ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ», όπως είπε.

«Η εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών είναι ξεκάθαρη: ενότητα και συστράτευση στην κοινή προσπάθεια.

Να γίνει το ΠΑΣΟΚ η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, να αποτελέσει τη νέα πρόταση διακυβέρνησης, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να νικήσει στις επόμενες εκλογές», κατέληξε ο κ. Κατρίνης.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη για την επανεκλογή του και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Σύντροφε Νίκο, Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Νάντια», αναφέρει στο μήνυμά της.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.