Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.10.2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κεντρική επιτροπή λέει όχι στην υποψηφιότητα Κασσελάκη

Με 138 ψήφους πέρασε η απόφαση ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Κασσελάκης
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κεντρική επιτροπή λέει όχι στην υποψηφιότητα Κασσελάκη

Με καθαρή πλειοψηφία πέρασε η απόφαση να μην είναι υποψήφιος στην διαδικασία εκλογής αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για την σημερινή συνεδρίαση διαπιστεύθηκαν 151 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που σημαίνει ότι υπήρχε απαρτία. Σημειώνεται ότι αρνήθηκαν να πάρουν καρτελάκια διαπίστευσης προκειμένου να αποτρέψουν την απαρτία και την λήψη της απόφασης οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη καθώς και στελέχη που θεώρησαν “διχαστικό” τον αποκλεισμό.

Η σημερινή απόφαση σημαίνει ότι στην υποβολή των υποψηφιοτήτων που είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου δεν θα είναι το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη. Το ερώτημα είναι εάν το Συνέδριο που θα ακολουθήσει στις 7-8 Νοεμβρίου θα μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά και να ανακηρύξει υποψήφιο τον Στέφανο Κασσελάκη όπως θεωρεί ο ίδιος και οι υποστηρικτές του.

Την ίδια ώρα, «αντικομματική» χαρακτήρισε τη στάση αποχής των μελών της Κεντρικής Επιτροπής κατά την παρέμβασή του ο Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας ότι «έπρεπε να είναι όλοι και όλες εδώ».

Νωρίτερα, η Γιώτα Πούλου, που πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη, προχώρησε σε παραίτηση από την ΚΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στην συνεδρίαση.Σημείωσε μάλιστα ότι έχει κι άλλα αξιώματα, καθώς είναι βουλευτής και τομεάρχισσα. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.