Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.09.2024

Λευκάδα: Ιερέας έσερνε σκυλιά με αυτοκίνητο [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο ιερέας έδεσε και έσερνε τα δυο σκυλιά με τη δικαιολογία ότι «δε χωρούσαν» στο βαν.
Λευκάδα: Ιερέας έσερνε σκυλιά με αυτοκίνητο [ΒΙΝΤΕΟ]

Αποτροπιασμό προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώων, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή έναν ιερέα στη Λευκάδα, τον οποίον κατήγγειλε ζευγάρι, που πήγε στο νησί για τον μήνα του μέλιτος.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο, είδαν στο αντίθετο ρεύμα ένα βαν να σέρνει δυο σκυλάκια δεμένα με αλυσίδες.

«Είναι δυνατόν να κάνετε κάτι τέτοιο; Έχουν ματώσει», ακούγεται να λέει η γυναίκα, φορτισμένη συναισθηματικά, προτρέποντας τον ιερέα να τα λύσει.

«H δικαιολογία του ήταν ότι “επειδή είχε κάτι κλαριά δε χωρούσαν τα σκυλιά και πού να τα κουβαλήσω. Τα έδεσα απ’ έξω για να τα πάω σπίτι μου”. Μας έλεγε δικαιολογίες και ασυναρτησίες. Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία εμείς επί τόπου. Δεν φορούσε ράσα εκείνη τη στιγμή. Με το που φτάσαμε στο τμήμα όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε με τα ράσα», δήλωσε στο STAR η γυναίκα που σταμάτησε τον ιερέα και κατέγραψε το βίντεο.

Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Απολλώνιο εμφανίστηκε, όπως καταγγέλλει το ζευγάρι, ένας αντιδήμαρχος, συγγενής του ιερέα, για να τον υποστηρίξει.

Τα δύο σκυλιά εξετάστηκαν από κτηνίατρο. Μέλημα του ζευγαριού και της πανελλήνιας ομοσπονδίας ΝΕΜΕΣΙΣ είναι η προστασία των δύο σκυλιών, η μεταφορά τους σε ασφαλές περιβάλλον και η απονομή δικαιοσύνης.

Η κακοποίηση ζώου είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται αυτεπάγγελτα. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.