Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.09.2024

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Λάρισα: «Η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη και δικαιολογημένη»

Στη Λάρισα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, έναν χρόνο μετά την καταστροφή του Daniel.
Επίσκεψη Κασσελάκη στη Λάρισα: «Η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη και δικαιολογημένη»

Σύσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Κασσελακη με τον Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλίας από τους οποίους άκουσε τα προβλήματα ενα χρόνο μετά τις πλημμύρες, πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα. Στην σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι πρωτογενούς τομέα και κτηνοτρόφοι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε και για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων.

Στη συνέχεια, επίσκεψη στις εργατικές κατοικίες της περιοχής της Γιάννουλης στη Λάρισα και συνάντηση με κατοίκους που επλήγησαν από τις περσινές πλημμύρες, είχε ο Στέφανος Κασελλάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι μετέφεραν τα προβλήματά τους σχετικά με τις ζημιές αλλά και τις καταστροφές σε κατοικίες, ενώ ενημερώθηκε και για το ζήτημα των αποζημιώσεων που έχουν λάβει.

«Συμπάσχουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση με τους κατοίκους των εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης, τους οποίους δεν καταδέχονται να δουν οι κυβερνώντες και δεν απαντούν στα αιτήματα τους. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρθει εδώ, χωρίς τεράστια αστυνομική συνοδεία και ΜΑΤ αυτή την φορά και να ακούσει τους κατοίκους» δήλωσε ο κ. Κασελλάκης μετά την συνάντηση με τους κατοίκους και συμπλήρωσε:

«H αγανάκτηση του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη και απολύτως δικαιολογημένη. Δεν είναι δυνατόν να βιώνουμε τέτοιο άγχος και πόνο ένα χρόνο μετά. Συνάντησα μια κάτοικο που έχασε την αδελφή της από μύκητες επειδή δεν έγινε σωστός καθαρισμός. Οι άνθρωποι με το φιλότιμο τους και τις οικονομίες τους έχουν καθαρίσει ό,τι μπορούν. Οι αποζημιώσεις δεν επαρκούν ενώ πολλές αποζημιώσεις δεν έχουν δοθεί».

Αναφορικά για το ζήτημα των υποδομών και των αντιπλημμυρικών έργων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως οι καταστροφές δεν οφείλονται μόνο στην κλιματική κρίση, «άλλα και στην παντελή ανεπάρκεια αυτού του επιτελικού κράτους».

«Ο χρόνος έχει παγώσει εδώ και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην κλιματική κρίση- η οποία να θυμίσω δεν είναι εγχώρια. Το γεγονός ότι λείπουν υποδομές, αυτό είναι ελληνικό. Οφείλεται και στην παντελή ανεπάρκεια αυτού του επιτελικού κράτους. Εδώ υπάρχουν κτίρια του πρώην ΟΑΕΔ και δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος για να τα συντηρήσει. Μιλάμε λοιπόν για τον ορισμό του επιτελικού μπάχαλου, αλλά και ενός πρωθυπουργού χωρίς ενσυναίσθηση. Να έρθουν εδώ, να ακούσουν τους κατοίκους και να δώσουν λύσεις. Να κάνουν την δουλειά τους γιατί πληρώνονται από τον ελληνικό λαό. Ένας χρόνος έχει περάσει, φτάνει πια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασελλάκης.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, αλλά και με παραγωγικούς φορείς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Θεσσαλίας αλλά και για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.