Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.09.2024

Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσε παράνομα 18χρονη επιβάτιδα τρένου

Σύλληψη 64χρονου που βιντεοσκοπούσε 18χρονη επιβάτιδα τρένου.
Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσε παράνομα 18χρονη επιβάτιδα τρένου

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 64χρονος επιβάτης αμαξοστοιχίας που καταγγέλθηκε ότι βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο μία 18χρονη συνεπιβάτιδά του.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σε βαθμό πλημμελήματος, και οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Η πράξη για την οποία καταγγέλθηκε ο 64χρονος, υπήκοος Πακιστάν, έγινε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου που εκτελούσε το τρένο, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Την 18χρονη (ημεδαπή) ενημέρωσε άλλη επιβάτιδα που αντιλήφθηκε την βιντεοσκόπηση.

Η νεαρή καταγγέλλουσα απευθύνθηκε στον ελεγκτή, από τον οποίο ζήτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, εντοπίστηκαν τελικά 7 με 8 βίντεο που εστίαζαν στο στήθος και στο πρόσωπο της 18χρονης. Τα επίμαχα βίντεο τα είχε μεταφέρει ο 64χρονος με βιαστικές κινήσεις στον «κάδο απορριμμάτων» του κινητού του, όταν υποψιάστηκε ότι οι γυναίκες συζητούσαν για την παράνομη ενέργειά του.

Τελικά, μόλις η αμαξοστοιχία αφίχθη στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του 64χρονου.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.