Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.09.2024

Συμπλοκή μεταξύ νεαρών τα ξημερώματα στη Φιλοθέη

Ένας τραυματίας και δυο συλλήψεις.
Συμπλοκή μεταξύ νεαρών τα ξημερώματα στη Φιλοθέη

Συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Φιλοθέης , που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα στην οδό Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου, όπου 10 περίπου άτομα που επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα επιτέθηκαν σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα σπάζοντας τα τζάμια και χτυπώντας τους επιβαίνοντες.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ένας 20χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει πήδηξε από ένα ψηλό τοίχο και τραυματίστηκε ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετά από αναζητήσεις εντόπισαν ένα όχημα με δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό και προχώρησαν στην προσαγωγή τους, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε σύλληψη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ένα 30χρονο και έναν 23χρονο.

Παράλληλα, κοντά στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και μια μεταλλική σωλήνας.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.