Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.08.2024

Δεν πέρασε καλά ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Λέρο

Άγριες αποδοκιμασίες με τον κόσμο να φωνάζει «Κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία».
Δεν πέρασε καλά ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Λέρο

Το νοσοκομείο της Λέρου έχει μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο δήμαρχος του νησιού Τιμόθεος Κωττάκης «ένα απλό γεγονός ιατρικό, δηλαδή μία ρήξη σπλήνας ή μία περιτονίτιδα, εάν δεν υπάρχει αναισθησιολόγος ώστε να μπει ένα χειρουργείο, δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιβιώσει. Δεν μπορούμε να ζούμε με κίνδυνο της υγείας μας για απλές ιατρικές πράξεις που δεν μπορεί να γίνουν».

Οπότε όπως  μάλλον ήταν αναμενόμενο έγινε ένας “χαμός” κατά την άφιξη τ0υ Υπουργού Υγείας στο νησί

«Σας αρέσει να τα κλείνετε, έχετε συνηθίσει όπως το ΄13 που μας πέταξες στο δρόμο»
«Ξύλο δώστε του»
«Γιουσουφάκι του Καρατζάφερη»#Αδωνις #Λερος #κυβερνηση_καρναβαλι #κυβερνηση_Μητσοτακη #Μητσοτακης #νδ pic.twitter.com/ojsH4GNGxO

— antonis kelaidonis (@antonkelaidon) August 21, 2024

Ο πρόεδρος της ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών του νησιού, στις αρχές Αυγούστου είχε δηλώσει στον ANT1 ότι «είναι οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που για μένα στο ιατρικό αγγίζουν περίπου το 70% των θέσεων του οργανογράμματος, για το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό αγγίζουν το 40% επίσης. Και βέβαια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εξαιτίας αυτού του προβλήματος δεκάδες έκτακτα περιστατικά».

Οι αποδοκιμασίες  ήταν έντονες και τα συνθήματα «Δώστε λεφτά για την υγεία, κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία» συνόδεψαν την επίσκεψη του Άδωνη Γεωργιάδη στη Λέρο. Ανάμεσα στα συνθήματα ακούγονταν και εκφράσεις που κάθε άλλο παρά κόσμιες ήταν.

πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.