Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.08.2024

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κορωπί

Νέα πύρινα μέτωπα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και στα Βραχναίικα Αχαΐας.
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κορωπί

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση επί της οδού Φαλαισίας στο Κορωπί Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11:55 και άμεσα οριοθετήθηκε. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, 2 ελικόπτερα και εθελοντές. Συνδρομή παρείχαν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ επίσης κινητοποιήθηκε πυροσβεστικό ελικόπτερο για να συνδράμει από αέρος. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Τέλος, πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στα Βραχναίικα Αχαΐας. Στις προσπάθειες κατάσβεσής της παίρνουν μέρος 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 6ης ΕΜΟΔΕ και 12 οχήματα. Από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα ενώ συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου και υδροφόρα οχήματα των ΟΤΑ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.