Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.07.2024

Εκτός η Σάκκαρη, τα πολλά λάθη της στέρησαν την συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παρότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 6-4, στα επόμενα δύο η Ουκρανή ανέβασε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας έφτασε στη μεγάλη ανατροπή και στη νίκη με 2-1. 
Εκτός η Σάκκαρη, τα πολλά λάθη της στέρησαν την συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το εμπόδιο της Ουκρανής Μάρτα Κόστιουκ αποδείχθηκε αξεπέραστο για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποκλείστηκε στην φάση των «16» του απλού γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις των Αγώνων του Παρισιού. 

Η Μάρτα Κόστιουκ ενώ έχασε το πρώτο σετ από τη Σάκκαρη ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας το τάι μπρέικ με 7-6 (5) και στο decider σετ, ξεκίνησε με δύο απανωτά μπρέικ στο… μπρέικ της Σάκκαρη και προγηγήθηκε με 3-1 στα games. 

Απάντησε η 29χρονη με νέο μπρέικ στο σερβίς της Κόστιουκ, μειώνοντας σε 3-2, βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι.

Με το 6ο μπρέικ στο τρίτο σετ η Κόστιουκ προηγήθηκε 5-3 και είχε το σερβίς δικό της για να φτάσει στη νίκη. Η Σάκκαρη, όμως, παρότι βρέθηκε να χάνει με 30-0, με τέσσερις αναπάντητους πόντους και με το 7ο μπρέικ στο σετ έμεινε «ζωντανή» στο ματς μειώνονοντας σε 5-4!

Όμως, το νο8 του κόσμου δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το σερβίς της για να ισοφαρίσει. Με το 8ο μπρέικ στο σετ η Κόστιουκ έφτασε στο 6-4 και πανηγύρισε δικαιολογημένα τη μεγάλη της ανατροπή, χάρις στην οποία προκρίθηκε στους προημιτελικούς.

Αυτή την φορά δεν «κλώτσησε» την ευκαιρία και με 6-4 έκανε το 2-1 και πανηγύρισε δικαιολογημένα.

Παράλληλα, ισοφάρισε σε 2-2 το H2H απέναντι στην 29χρονη Σάκκαρη, επικρατώντας μάλιστα για πρώτη φορά απέναντι στην Ελληνίδα σε χωμάτινη επιφάνεια.

πηγή 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.