Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
30.07.2024

«Παρίσι 2024»: Στα ημιτελικά του σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στην τρίτη προημιτελική σειρά και πήρε άνετα το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο.
«Παρίσι 2024»: Στα ημιτελικά του σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος [ΒΙΝΤΕΟ]

Την πρόκριση στα ημιτελικά του σκιφ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εξασφάλισε ο Στέφανος Ντούσκος. Ο Γιαννιώτης σκιφίστας πέρασε 3ος τη γραμμή του φίνις στην 3η προημιτελική σειρά που συμμετείχε, με χρόνο 6:56.68. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, αύριο, Τετάρτη (31/7) στις 10:54.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος ήταν δεύτερος σε μεγάλο μέρος της κούρσας, με τον Ολλανδό Σίμον φαν Ντορπ να ξεχωρίζει νωρίς και να τερματίζει πρώτος, με χρόνο 6:49.96. Ο «ασημένιος» Ολύμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, Νταμίρ Μάρτιν, αν και τέταρτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφερε να περάσει τον έως τότε τρίτο Κουβανό, Ρέιντι Καρντόνα Μπλάνκο, αλλά και τον Στέφανο Ντούσκο, για να τερματίσει 2ος με χρόνο 6:53.55. Ο Ντούσκος συνέχισε να κωπηλατεί με σταθερό ρυθμό, από την 3η θέση, τελευταία που έδινε απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά, «χτίζοντας» απόσταση ασφαλείας από τον 4ο τελικά Ούγγρο Μπεντεγκούζ Παλ Πετερβάρι Μόλναρ (7:05.04) κι ενώ ο Κουβανός που είχε ξεκινήσει καλά τερμάτισε στην 6η και τελευταία θέση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.