Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.07.2024

Πυρκαγιά στον Τρίλοφο: Ένας πυροσβέστης στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στον Τρίλοφο.
Πυρκαγιά στον Τρίλοφο: Ένας πυροσβέστης στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Στη βελτίωση της εικόνας συνετέλεσε ότι κόπασαν οι άνεμοι, αλλά και ενισχύθηκαν τα μέσα πυρόσβεσης, τόσο τα εναέρια (πέντε αεροσκάφη, τρία ελικόπτερα) όσο και τα επίγεια μέσα.

Προληπτικά έγιναν εκκενώσεις κατοικιών, ενώ κατά πληροφορίες οι φλόγες πλησίασαν πολύ κοντά σε ένα σπίτι, που φαίνεται πως δεν κατοικείται.

Ένας πυροσβέστης χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που παρουσίασε.

Στον Τρίλοφο μετέβη ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας, προκειμένου να ενημερωθεί επιτόπου για την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Κλειστός παραμένει ο δρόμος της Νέας Μηχανιώνας προς Τρίλοφο, ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία από τη Μουδανιών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική «η πυρκαγιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, η 3η κατά σειρά τις τελευταίες ημέρες στην ίδια περιοχή, εκδηλώθηκε σε μεικτή ζώνη με υψηλή επικινδυνότητα, ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση και κατοικίες και έλαβε γρήγορα διαστάσεις» και «γι’ αυτό εκδόθηκε μήνυμα από το 112 προκειμένου να ενημερωθούν για την πυρκαγιά οι κάτοικοι της περιοχής». «Η πυρκαγιά έφτασε κοντά σε σπίτια και σε ορισμένες περιπτώσεις προκάλεσε ζημιές. Αυτή τη στιγμή η εικόνα είναι καλύτερη και οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν μόνο διάσπαρτες εστίες», αναφέρεται.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.