Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει το σφυροκόπημα στη Λωρίδα της Γάζας – Τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν

Το τελευταίο 24ωρο από τα ισραηλινά πλήγματα έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 81 Παλαιστίνιοι και τραυματίστηκαν 198, ανέφερε το υπουργείο Υγείας του θύλακα.
Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει το σφυροκόπημα στη Λωρίδα της Γάζας – Τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν

Οι ισραηλινές δυνάμεις έπληξαν περιοχές στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας σήμερα, σκοτώνοντας τουλάχιστον δέκα Παλαιστίνιους, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών υγείας, την ίδια ώρα που ισραηλινά άρματα προωθήθηκαν, αν και σε περιορισμένη έκταση, εντός της Ράφα, στα νότια.

Το τελευταίο 24ωρο από τα ισραηλινά πλήγματα έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 81 Παλαιστίνιοι και τραυματίστηκαν 198, ανέφερε το υπουργείο Υγείας του θύλακα. Το υπουργείο, που υπάγεται στη Χαμάς, δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ των μαχητών και των αμάχων στον απολογισμό του.

Σε ένα από αυτά τα πλήγματα, γύρω στα μεσάνυχτα, σε ένα σπίτι της Αλ Ζαουίντα, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι.

Στη Ράφα, όπου οι διασώστες ανέφεραν τον θάνατο δύο ανθρώπων σε αεροπορικό βομβαρδισμό, άρματα μάχης πραγματοποίησαν μια επιχείρηση στα βόρεια περίχωρα της πόλης αλλά στη συνέχεια αποσύρθηκαν, μια τακτική που έχουν χρησιμοποιήσει οι ισραηλινές δυνάμεις και σε άλλες περιοχές, προτού να διεισδύσουν εις βάθος.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξόντωσε έναν «τρομοκρατικό πυρήνα» και κατέστρεψε έναν εκτοξευτήρα με τον οποίο γίνονταν επιθέσεις εναντίον των στρατιωτών. Η πολεμική αεροπορία έπληξε 25 στόχους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας κατά την χθεσινή ημέρα και οι στρατιώτες συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στον κεντρικό τομέα του θύλακα, πρόσθεσε.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.