Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

Πύλος: Πυρκαγιά στην περιοχή Μεταμόρφωση

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στην πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Σοφικό Κορινθίας.
Πύλος: Πυρκαγιά στην περιοχή Μεταμόρφωση

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μεταμόρφωση, του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στη Μεσσηνία.

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα.

Παράλληλα, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Σοφικό Κορινθίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11:42 σε δασική έκταση στον Άγιο Βλάση Κορινθίας.

Πυκνοί καπνοί από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Βλάσης Κορινθίας, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Στο σημείο επιχειρούν 64 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 20 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν επτά εναέρια μέσα, συγκεκριμένα τρία αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα. Επιπλέον συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Νωρίτερα προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους του Σοφικού Κορινθίας προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.