Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
16.07.2024

Electric Litany: Ζωντανά στην Αθήνα στην Ταράτσα του Selina

Μαζί τους ο μυσταγωγικός Johnny Labelle, που μας προσκαλεί σε έναν σκοτεινό, εσωτερικό και ρομαντικό του κόσμο.
Electric Litany: Ζωντανά στην Αθήνα στην Ταράτσα του Selina

Οι Electric Litany επιστρέφουν στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου 2024 για μια απολαυστική βραδιά μουσικής, στα πλαίσια του νέου project “9PM”. Μια εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να φέρει την ζωντανή μουσική σε απρόσμενα μέρη της πόλης, συνδυάζοντας την ενέργεια της μουσικής με το μαγευτικό αστικό τοπίο της Αθήνας. Μαζί τους ο μυσταγωγικός Johnny Labelle, που μας προσκαλεί σε έναν σκοτεινό, εσωτερικό και ρομαντικό του κόσμο.

Σχετικά με τους Electric Litany:

Οι Electric Litany είναι ένα alternative rock συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2007, γνωστό για την καινοτόμο μίξη post-rock, electronica, κινηματογραφικών μελωδιών και καθηλωτικών συνθέσεων. Έχουν κερδίσει την αναγνώριση με τα κριτικά τους άλμπουμ και τις δυναμικές ζωντανές τους εμφανίσεις. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ “How to Be a Child and Win the War” κυκλοφόρησε το 2010, προκαλώντας ενθουσιώδεις κριτικές και οδηγώντας σε περιοδεία σε όλη την Ευρώπη. Έχουν εμφανιστεί στη σκηνή του Rockwave Festival, μοιράζοντας τη σκηνή με θρυλικές μπάντες όπως οι Prodigy και Black Rebel Motorcycle Club. Το πιο πρόσφατο EP τους, “Sonder”, κυκλοφόρησε το 2022 και συνεχίζει να εξελίσσει τον μουσικό τους όραμα.

Σχετικά με τον Johnny Labelle:

Ο Johnny Labelle, με το σκοτεινό, εσωτερικό και ρομαντικό του κόσμο, αντλεί επιρροές από ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ, από dream και ambient pop έως post-punk και love-ballads της δεκαετίας του ’50. Με τρία studio albums, το πιο πρόσφατο από τα οποία, “May Your Dreams Come True,” κυκλοφόρησε πέρυσι, και μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη, ο αθηναίος τραγουδοποιός έχει μοιραστεί τη σκηνή με καταξιωμένους μουσικούς και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως τα ESNS, MIL Lisbon και Tallinn Music Week.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά αυτή την ξεχωριστή συναυλία στην ταράτσα του Selina. Ελάτε να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική με φόντο την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης.

Πληροφορίες:

WHEN_ Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024
WHERE_ Great Bear Rooftop, Selina Hotel (Θεάτρου 8, Αθήνα 105 52)

DOORS OPEN_20:30
STARTS AT_21:00

Εισιτήρια https://tickets.public.gr/music/9pm-presents-electric-litany-johnny-labelle-at-great-bear-rooftop/

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.