Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

«Σαν Τα Γατιά»: Οι Super Stereo επιστρέφουν με νέο single [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι δυναμικοί Super Stereo μας προετοιμάζουν για τον δίσκο τους με τον ίδιο τίτλο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.
«Σαν Τα Γατιά»: Οι Super Stereo επιστρέφουν με νέο single [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι δυναμικοί Super Stereo θέλουν να περπατήσουν ”Σαν Τα Γατιά” και μας προετοιμάζουν για τον δίσκο τους με τον ίδιο τίτλο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Το νέο single της μπάντας είναι ξεσηκωτικό, με την ιδιαίτερη χροιά του Θανάση Τζίνγκοβιτς να δένει υπέροχα με το χαοτικό και έντονο production.

”Σαν τα γατιά”

Κάπου στο μακρινό 2010 και βγάλε…Συγκάτοικοι σε μια μονοκατοικία στην Άνω Πόλη, έρωτες, μουσικές, συγκροτήματα, πάρτυ, αλκοόλ, τσιγάρα κι άλλα..”σαν τα γατιά”  ψιθύρισε κάποτε ο Γιάννης κι ύστερα ξεχύθηκαν από μέσα του τα λόγια και οι συγχορδίες..῾῾Θέλω να το τραγουδήσω αυτό!῾῾, του είπα, ῾῾αισθάνομαι σα να το έχω γράψει εγώ..῾῾. Έτσι γεννήθηκε αυτό το τραγούδι. Αλλά κυρίως γεννήθηκε μια φιλία αδελφική. Και αυτό είναι το παιδί της. Χαίρομαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια το μοιράζομαι μαζί σας.Θανάσης ΤζίνγκοβιτςΟι πρωτότυπες συνθέσεις που μουσικά κινούνται ανάμεσα σε indie- alternative rock φόρμες και ο ελληνόφωνος αυτοσαρκαστικός στίχος αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνώρισματα των Super Stereo, που δημιουργήθηκαν το 2006 και έχουν 3 δίσκους στο ενεργητικό τους. Τα μέλη της μπάντας είναι μουσικοί γνωστοί στο ευρύ κοινό μιας και έχουν συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας (Γιάννης Χαροὐλης, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, κ.α.), αλλά και από τη συμμετοχή τους στην ανεξάρτητη σκηνή της Θεσσαλονίκης (Million Hollers, Tuflon, Johnny Carbonaras κ.α.), ενώ μας έχουν προσφέρει δεκάδες συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε πόλεις της επαρχίας και στην Κύπρο. 

Κυκλοφορεί από την Fine! Records

INFO
SUPER STEREO

New Single
ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ
Από τη Fine! Records

Οι Σούπερ Στέρεο είναι οι:
Θανάσης Τζίνγκοβιτς / ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Ευα Ντούρου / πλήκτρα, theremin, φωνητικά
Δημήτρης Οικονόμου / τύμπανα
Λαμπρινή Γρηγοριάδου / ηλεκτρική/ ακουστική κιθάρα
Ιάσονας Οικονόμου / μπάσο

Follow Super Stereo
Spotify | Youtube | Bandcamp | Facebook | Instagram

Credits
Music & Lyrics: Ioannis Avramidis 
Recording, mixing & arrangement: Thanasis Dzingovic at Stereo Vibe studio 
Sound engineer: Giannis Gountanos
Mastering: Titos Kargiotakis, Christos Charbilas 
Performed by Super Stereo
Graphic design: Vassilis Mitsiopoulos

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.