Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

Aυλαία για το Sani Festival με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Placido Domingo

Σηκώθηκε η αυλαία στο Sani Festival με τη συγκλονιστική ερμηνεία του διεθνούς φήμης τενόρου, Plácido Domingo.
Aυλαία για το Sani Festival με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Placido Domingo

Με μία συναρπαστική ερμηνεία κάτω από τον έναστρο ουρανό της Χαλκιδικήςάνοιξε το φετινό πρόγραμμα του Sani Festival, ο παγκοσμίου φήμης τενόρος Plácido Domingo, που εμφανίστηκε στη σκηνή, έχοντας στο πλευρό του τη σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση, τον ερμηνευτή Γιώργο Περρή και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Jordi Bernàcer.

Στον κατάμεστο από κόσμο λόφο της Σάνης, ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης, που έχει πρωταγωνιστήσει στα κορυφαία λυρικά θέατρα όλου του κόσμου, ερμήνευσε εμβληματικά κομμάτια από διάσημες όπερες, όπως η “La Traviata” του Verdi, και το “Andrea Chenier” του Giordano, δημοφιλείς μπαλάντες σαν το “Adoro”, το “Perhaps love” και το αγαπημένο του ελληνικού κοινού “Bésame Mucho”, μεταξύ πολλών άλλων. Με μία συγκλονιστική ερμηνεία που έφτασε τις δύο ώρες, ο Plácido Domingo, μάγεψε για άλλη μία φορά το ελληνικό κοινό.

«Χαίρομαι που το κοινό εδώ στην Ελλάδα με αγαπά. Λατρεύω τα χρώματα και τις γεύσεις της χώρας, τους ανθρώπους που είναι τόσο φωτεινοί. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου όποτε έρχομαι στην Ελλάδα. Πέρυσι, ήμουν στην Κρήτη. Φέτος, βρίσκομαι, για πρώτη φορά, σε έναν άλλο ονειρεμένο τόπο, τη Σάνη Χαλκιδικής. Όλα είναι όμορφα. Τα χρώματα της ημέρας φέρνουν ηρεμία και αυτά του ηλιοβασιλέματος εκπέμπουν γαλήνη, καθώς βυθιζόμαστε στη φύση», ανέφερε ο σπουδαίος Ισπανός τενόρος.

Με μία ασύλληπτη καριέρα, που περιλαμβάνει 150 διαφορετικούς ρόλους και πάνω από 4.400 παραστάσεις, περισσότερες από 100 ηχογραφήσεις και μία συλλογή από 12 βραβεία Grammy, ο Plácido Domingo θεωρείται σήμερα ως ένας από τους κορυφαίους και πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες στην ιστορία της όπερας.

Το ερχόμενο Σάββατο, στις 13 Ιουλίου, στον Λόφο της Σάνης θα αντηχήσει η μαγευτική φωνή μίας από τις σημαντικότερες σύγχρονες τζαζ ερμηνεύτριες και αγαπημένης του ελληνικού κοινού, της Madeleine Peyroux, που θα παρουσιάσει το ολοκαίνουριο άλμπουμ της “Let’s Walk”, ενώ θα ακολουθήσουν ο μεγάλος σούπερ σταρ της παγκόσμιας ποπ σκηνής Tom Jones (20 Ιουλίου), το αφιέρωμα στον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα, που φέτος γιορτάζει τα 100 του χρόνια (27 Ιουλίου), η διάσημη Emeli Sandé (3 Αυγούστου) και οι θρυλικοί Gipsy Kings με τον Tonino Baliardo (10 Αυγούστου), που θα ρίξουν και την αυλαία του φεστιβάλ.

Το διεθνούς εμβέλειας Sani Festival, που διοργανώνεται – ήδη από το 1992 – κάθε καλοκαίρι στον Λόφο της Σάνης, στο Sani Resort, αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, ενώ έχει κατακτήσει επί δύο διαδοχικά έτη (2022, 2023) το διεθνές βραβείο “World’s Leading Cultural Destination Resort” στον διακεκριμένο θεσμό των World Travel Awards, ως αναγνώριση για τη σημαντική συμβολή του Sani Resort στην ανάδειξη και προώθηση του πολιτισμού. Στην 32χρονη πορεία του, το φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει κάποιους από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της τζαζ, κλασικής, ροκ, και ποπ διεθνούς σκηνής.

default

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SANI FESTIVAL

JAZZ ON THE HILL
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.07
Madeleine Peyroux

INTERNATIONAL SOUNDS
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.07

Tom Jones

GREEK VARIATIONS
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.07
Στον Αιώνα του Μίμη Πλέσσα
με τους Στέφανο Κορκολή, Δημήτρη Μπάση, Σοφία Μανουσάκη

INTERNATIONAL SOUNDS
ΣΑΒΒΑΤΟ 03.08
Emeli Sandé

SOUNDS OF THE WORLD
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.08
Gipsy Kings
με τον Tonino Baliardo

Όλες οι συναυλίες διεξάγονται στον Λόφο της Σάνης, με Ώρα Έναρξης 21:30

www.sanifestival.gr 
facebook | instagram
twitter: @sanifestival | youtube: TheSaniFestival
Τ: +30 2314 -400.800 & +30 23740-99.400

#SaniFestival #StarsOnTheHill #OnlyAtSani

Προπώληση Εισιτηρίων
Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται!

ONLINE: www.more.com

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
SYMVOLI Conference & Cultural Management
[Βενιζέλου 3, Στοά Λεβή, Τ: +30 2310 433099]

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: σε όλα τα ξενοδοχεία του Sani Resort

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.