Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.07.2024

Φωτιά στην Βοιωτία: «Ήχησε» το 112

Δασική πυρκαγιά ξέσπασε στον Αγ. Βλάση Βοιωτίας - Μήνυμα από το 112 καλεί τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν σε ετοιμότητα.
Φωτιά στην Βοιωτία: «Ήχησε» το 112

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Βλάσιος κοντά στη Χαιρώνια Βοιωτίας. Λίγο μετά τις 2:00 μμ εστάλη μήνυμα από το 112 για τους Τσουκαλάδες Βοιωτίας, καλώντας τους κατοίκους να μείνουν σε ετοιμότητα.

«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Τσουκαλάδες Βοιωτίας, παραμείνετε σε ετοιμότητα» έγραφε το μήνυμα.

Πάνω από 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 οχήματα, με την συμμετοχή 5 Αεροπλάνων και 1 ελικοπτέρου, με την βοήθεια εθελοντών αλλά και μηχανημάτων των δήμων και της Περιφέρειας Στερεάς συνεχίζεται η μάχη στην περιοχή Άγιος Βλάσης Βοιωτίας. Το μέτωπο της φωτιάς συνεχίζει προς Τσουκαλάδες όπου ήχησε και το 112 που προειδοποιεί τους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα.

«Είναι μια δύσκολη φωτιά. Καίει μέσα σε δασική έκταση» σημειώνει μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος Ντασιώτης και χωρίς να κρύβει την αγωνία του συμπληρώνει «πίσω είναι ένα χωρίο και στην περιοχή υπάρχει και ένας ΧΥΤΑ. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοηθούν. Όλες οι δυνάμεις επίγειες και εναέριες προσπαθούν… Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε…»

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.