Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.07.2024

Δημήτρης Παπαστεργίου: Πήγε στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και δεν τον αναγνώρισαν

Ο φύλακας δεν αναγνώρισε τον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και μέχρι πρότινος Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Δημήτρης Παπαστεργίου: Πήγε στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και δεν τον αναγνώρισαν

Ευτράπελα από την πρώτη της ανάληψης των καθηκόντων του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον νέο υπουργό, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Συγκεκριμένα, χθες, ο κ. Παπαστεργίου έφθασε στο υπουργείο χωρίς συνοδεία, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, όπου διαπίστωσε ότι ο φύλακας στην πύλη δεν τον αναγνώρισε και τον ρώτησε ποιος είναι. Ο κ. Παπαστεργίου φαίνεται να εξήγησε ότι είναι ο νέος υπουργός και συνέχισε την πορεία του.

Μιλώντας σήμερα Τετάρτη (28/6) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης δήλωσε σχετικά, ότι θεωρεί λογικό να μην τον γνωρίζουν οι άνθρωποι του υπουργείου και αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του.

«Είναι πάρα πολύ λογικό οι άνθρωποι του υπουργείου να μην γνωρίζουν, με χαρά τους χαιρέτισα και τους είπα ότι είμαι ο νέος υπουργός. Όλοι οι άνθρωποι της κυβέρνησης είναι απλοί» είπε. Πρώτη προτεραιότητα, είπε, είναι να δουν τα έργα που τρέχουν, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. «Αυτό που με νοιάζει είναι να δω το τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητα του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.