Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.04.2024

Θεσσαλονίκη: 87χρονος καταγράφεται να κακοποιεί τον σκύλο του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν 87χρονο άνδρα ο οποίος κακοποιεί βάναυσα σκύλο σε υπαίθριο χώρο, στον οικισμό των Λουτρών του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη: 87χρονος καταγράφεται να κακοποιεί τον σκύλο του

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που δείχνει ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στη χώρα μας, αυτή τη φορά στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Όπως, φαίνεται στο βίντεο, που αναρτήθηκε σε φιλοζωική ομάδα και προωθήθηκε στο σωματείο Λαγκαδά «Συνυπάρχω» ένας 87χρονος άντρας φαίνεται να χτυπάει με ξύλο το σκύλο του, ενώ το ζώο ουρλιάζει από τον πόνο. 

Η αντιπρόεδρος του σωματείου, Σοφία Κόκκα επισημαίνει στη Voria.gr ότι είναι σημαντικό οι πολίτες όταν βλέπουν περιστατικά κακοποίησης να ενημερώνουν άμεσα τις αστυνομικές αρχές και να τα καταγγέλλουν αφενός για να αποτρέπονται και αφετέρου να επιβάλλονται στους δράστες πρόστιμα για τις πράξεις τους.

Ο κακοποιημένος σκύλος αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα, Τρίτη (16/5) σε κτηνιατρείο του δήμου για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει στην ιδιοκτησία του τουλάχιστον ένα ακόμα σκυλί.

«Δεν ήταν ξύλο και το βλέπετε το σκυλί ότι έιναι σε άριστη κατάσταση, ένα πλαστικό σωληνάκι, αυτό εδώ (σ.σ. το δείχνει στην κάμερα) και το χτυπάω στη γη για να τρομάξει για να αρχίσει να μαθαίνει για να μην φάει τις κότες. Το πήρα δύο ημερών, το μεγαλώνω και πρέπει να μάθει να μην πειράζει τις κότες και για αυτό το φοβερίζουμε» ισχυρίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο 87χρονος. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.