Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2024

Με έξωση απειλείται το 6ο νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης

Όπως καταγγέλλει η «Πόλη Ανάποδα» το νηπιαγωγείο κινδυνεύει άμεσα με έξωση και κατεδάφιση.
Με έξωση απειλείται το 6ο νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης

Το 6ο Νηπιαγωγείο της Νέας Σμύρνης κινδυνεύει άμεσα με έξωση και κατεδάφιση, καθώς, σύμφωνα με την Πόλη Ανάποδα- Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης, «η δημοτική αρχή του δημάρχου Τζουλάκη και ο υπεύθυνος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος, έχασαν και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των ιδιοκτητών ποσοστού του οικοπέδου που στεγάζει το 6ο Νηπιαγωγείο».

Σημειώνεται πως μέρος του οικοπέδου ανήκει σε ιδιώτη και παρά το γεγονός πως έχει εκδικαστεί η απαλλοτρίωση, με ευθύνη του Δήμου δεν καταβλήθηκε ποτέ η απαραίτητη αποζημίωση για να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση με αποτέλεσμα να εκπέσει η προθεσμία.

Με ανακοίνωσή της η Πόλη Ανάποδα ζητάει από το Υπουργείο Παιδείας να παρέμβει, ενώ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε γονείς, εκπαιδευτικούς, πολίτες της Ν. Σμύρνης την Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 6μμ στο 6ο Νηπιαγωγείο (Παρασκευοπούλου 54 απέναντι από το 12ο Δημοτικό), όπως και την Τρίτη 25 Απριλίου ώρα 16:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαΐου 8, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης).

Αναλυτικά η δημοσίευση της «Πόλης Ανάποδα»

«Η δημοτική αρχή της Νέας Σμύρνης τα “κατάφερε” ξανά!

Το 6ο Νηπιαγωγείο κινδυνεύει άμεσα με έξωση (και κατεδάφιση) αφού η δημοτική αρχή του δημάρχου Τζουλάκη και ο υπεύθυνος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος, έχασαν και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των ιδιοκτητών ποσοστού του οικοπέδου που στεγάζει το 6ο Νηπιαγωγείο.

Η αναξιοπιστία και η γελοιότητα των «υπεύθυνων» έχει ξεπεράσει τα όρια.
Μέχρι και πριν μερικές μέρες διαβεβαίωναν, ακόμα και μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την χρήση του οικοπέδου και ότι το νηπιαγωγείο δεν κινδυνεύει από τις απειλές για έξωση και κατεδάφιση.

Τα λάθη της Δημοτικής Αρχής και στην υπόθεση αυτή είναι τραγικά αφού είχε κερδίσει στο παρελθόν δικαστικά την απαλλοτρίωση του οικοπέδου αλλά ΠΟΤΕ δεν κατέθεσε το ποσό που είχε επιδικαστεί στο «Παρακαταθηκών και Δανείων» με αποτέλεσμα να εκπέσει η απόφαση με ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ αυτή του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ η αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικοπέδου.

Να ζητηθεί η παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας ώστε το νηπιαγωγείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, την ώρα μάλιστα που υπάρχει τόσο μεγάλο κτιριακό πρόβλημα στη Νέα Σμύρνης και νηπιαγωγεία με παραρτήματα στεγάζονται σε ΠΡΟΚΑΤ.

Καλούμε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ: γονείς, εκπαιδευτικούς, πολίτες της Ν. Σμύρνης την Δευτέρα 24 Απριλίου και ώρα 6μμ στο 6ο Νηπιαγωγείο (Παρασκευοπούλου 54 απέναντι από το 12ο Δημοτικό).

Υπερασπιζόμαστε το 6ο Νηπιαγωγείο!

Δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιηθεί καμία εξωση

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ την Τρίτη 25 Απριλίου ώρα 16:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαΐου 8, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης).»

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.