Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.10.2024

Τραγωδία στην Ινδονησία: Τουλάχιστον 125 νεκροί σε ποδοσφαιρικό αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Όλα συνέβησαν όταν οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν δακρυγόνα εναντίον οπαδών, πυροδοτώντας το χάος, όταν εκείνοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, μετά της ήττα της ομάδας τους.
Τραγωδία στην Ινδονησία: Τουλάχιστον 125 νεκροί σε ποδοσφαιρικό αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]
Error: cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 out of -1 bytes received

Τουλάχιστον 125 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην πόλη Μαλάνγκ της Ινδονησίας, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές τραγωδίες στον πλανήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Kanjuruhan Stadium» μετά την ήττα 3-2 της τοπικής Αρέμα από την Περσεμπάγια Σουραμπάγια.

Η αστυνομία απάντησε με ρίψη δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος και να ελέγξει την κατάσταση, πυροδοτώντας το χάος.

Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε πως ανεξάρτητη επιτροπή θα διερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας αυτής, ενώ ο πρόεδρος της Αρέμα, Τζιλάνγκ Γουίντια Πραμάνα, απολογήθηκε στις οικογένειες των θυμάτων και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν στην ομάδα του για τα όσα συνέβησαν.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ινδονησία», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.