Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
14.09.2024

Μήνυση αστυνομικού κατά του ακτιβιστή που αποκάλυψε την καταγγελία της 24χρονης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης σε βάρος του Ηλία Γκιώνη, έπειτα από χθεσινές αναρτήσεις του ακτιβιστή που τον εμπλέκουν σε παράνομα κυκλώματα.
Μήνυση αστυνομικού κατά του ακτιβιστή που αποκάλυψε την καταγγελία της 24χρονης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης σε βάρος του Ηλία Γκιώνη, έπειτα από χθεσινές αναρτήσεις του ακτιβιστή που τον εμπλέκουν σε παράνομα κυκλώματα.

«Ήρθα εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, τον θεσμό της Ένωσης και την οικογένειά μου» ανέφερε ο κ. Τσαϊρίδης, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, προσθέτοντας πως οι αναφορές του Ηλία Γκιώνη για εκείνον δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα.

Σημειώνεται ότι ο ακτιβιστής ήταν εκείνος που αποκάλυψε την υπόθεση με τη δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλου , αλλά και αυτήν με την καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης την Πρωτοχρονιά. 

«Κάποιος κύριος, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εμπλέκει σε κυκλώματα και ιδιοκτησίες καταστημάτων και γενικότερα αφήνει μομφές προς το πρόσωπό μου. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα. Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο κάποιοι να θεωρούν τον εαυτό τους αυτόκλητους σωτήρες και να υποκαθιστούν τις δικαστικές αρχές. Αυτοί προσπαθούν να επιβάλουν τον νόμο της ζούγκλας, καθώς στην ανάρτηση του μεταξύ άλλων αναφέρει «κοινοποιήστε το παντού, να μην τους ξεπλύνει τίποτα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Τσαϊρίδη, το άτομο που τον κατηγορεί πως εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν έχει καταθέσει στις αρχές κανένα από όλα τα στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει.

Στη συνέχεια ο κ. Τσαϊρίδης αναφέρθηκε στη χρήση του διαδικτύου, και τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν μπορεί να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, πλέον πρέπει να μπουν όρια. Προχώρησα σε μήνυση εναντίον του, ώστε να τον καλέσουν οι αρχές να αποδείξει αυτά τα οποία μου προσάπτει. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα προσωπικά, καθώς δεν εμπλέκομαι στην υπόθεση και δεν έχω καμία επαφή με το θέμα», κατέληξε.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.