Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.09.2024

Oλοκληρώνεται σήμερα η απολογία του Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Την Πέμπτη αναμένεται η απολογία του Νίκου Παππά.
Oλοκληρώνεται σήμερα η απολογία του Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεχίζεται σήμερα, ενώπιον της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου, η απολογία του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα σχετικά με την υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016. Ο Χρ. Καλογρίτσας έχει κληθεί να λογοδοτήσει για το πλημμέλημα της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος, αδίκημα που αποδίδεται στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά. 

Χθες ο επιχειρηματίας παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο επί τέσσερις ώρες και παρέδωσε στην ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα στο οποίο εμμένει στις καταγγελίες που έχει κάνει. Συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδο.

«Επαναλαμβάνω όσα έχω περιλάβει στη μηνυτήρια αναφορά μου και έχω καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Γνώριζα ότι θα καταστώ κατηγορούμενος εξαιτίας των όσων αποκάλυψα. Το έκανα για να αποκαταστήσω το όνομα και την υπόληψή μου», δήλωσε ο κατηγορούμενος στους δημοσιογράφους.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας στη μηνυτήρια αναφορά του απέδιδε στον Νίκο Παππά ρόλο «οργανωτή» στο σχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, με σκοπό «την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που εκπροσωπούσε και ενδεχομένως τη χειραγώγηση ενός μέσου μαζικής ενημέρωσης και τον επηρεασμό του τηλεοπτικού κοινού». Την Πέμπτη αναμένεται η απολογία του Νίκου Παππά.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.