Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.09.2024

Nέα μέτρα για επιχειρήσεις και νοικοκυριά ανακοινώνει η κυβέρνηση

Νέα δέσμη μέτρων στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις επιπτώσεις της ακρίβειας και των ανατιμήσεων, θα ανακοινώσει στις 10 το πρωί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.
Nέα μέτρα για επιχειρήσεις και νοικοκυριά ανακοινώνει η κυβέρνηση

Νέα δέσμη μέτρων στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις επιπτώσεις της ακρίβειας και των ανατιμήσεων, θα ανακοινώσει στις 10 το πρωί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Τα νέα μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, λόγω των ανατιμήσεων που προκαλεί η διεθνής ενεργειακή κρίση έρχονται να προστεθούν στα μέτρα που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή και τα οποία αφορούσαν καταναλωτές και επιχειρήσεις για τον μήνα Δεκέμβριο.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά δέσμη μέτρων από το Σεπτέμβριο, καθώς η κυβέρνηση έχει μέχρι στιγμής προβεί σε ανεπαρκή και περιορισμένης χρονικής ισχύος μέτρα, τα οποία δεν επαρκούν για να επιλύσουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των πολιτών.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.