18.11.2020 11:45
Σεπόλια: «Αστυνομικός γρονθοκοπούσε στο κεφάλι την αδερφή του φοιτητή και την αποκαλούσε που***κι» [ΒΙΝΤΕΟ]
Βαριές καταγγελίες για αστυνομική βία από την δικηγόρο της οικογένειας του φοιτητή που συνελήφθει στα Σεπόλια.
![Σεπόλια: «Αστυνομικός γρονθοκοπούσε στο κεφάλι την αδερφή του φοιτητή και την αποκαλούσε που***κι» [ΒΙΝΤΕΟ]](https://popaganda.gr/wp-content/uploads/2020/11/Screenshot-2020-11-17-at-7.12.03-PM-500x376.png)
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα Σεπόλια το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. Η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της οικογένειας Καττή, κατήγγειλε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Kontra Channel, πως οι αστυνομικοί μέλη της οικογένειας ακόμα και μετά τη σύλληψή τους.
Μάλιστα, η κυρία Λεγάκη συνέχισε λέγοντας πως δεν της άφησαν να δει τους πελάτες της για πάνω από 4 ώρες. Αυτή τη στιγμή τα δυο παιδιά της οικογένειας Καττή κρατούνται στην ΓΑΔΑ και το αστυνομικό τμήμα Κυψέλης αντίστοιχα, ενώ ο πατέρας νοσηλεύεται με ισχαιμικό σοκ στον Ευαγγελισμό, ενώ δεν αποκλείεται να του απαγγελθούν και εκείνου κατηγορίες, όπως δήλωσε η δικηγόρος τους.
Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε η Αντωνία Λεγάκη:





