Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
08.10.2024

«Ελαφρότητα» και «ιδιωτική υπόθεση» για τον Α. Γεωργιάδη η πιθανή εμπλοκή πρώην υπουργού της ΝΔ σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης

Με δηλώσεις του σε εκπομπή του Alpha.
«Ελαφρότητα» και «ιδιωτική υπόθεση» για τον Α. Γεωργιάδη η πιθανή εμπλοκή πρώην υπουργού της ΝΔ σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης

 «Ως προς τον πρώην υπουργό που φέρεται να μιλάει για αυτά τα θέματα με μία ελαφρότητα – εγώ δεν γνωρίζω ποιος είναι γιατί στα δημοσιεύματα δεν υπήρχε το ονοματεπώνυμο, ούτε έχω τις καταγραφές της ΕΥΠ, ούτε είναι αυτή η δουλειά μου – αν υπάρχει πράγματι ονοματεπώνυμο πρώην υπουργού, δεν έχει θέσει στη ΝΔ. Αλλά η σύγκριση της προσωπικής και ατομικής συμπεριφοράς ενός πρώην υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα με ότι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των κυβερνητικών του καθηκόντων, προσπαθώντας να στήσει έναν δημόσιο διαγωνισμό. Έχει καμία σχέση;», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.  

Το Documento σε δημοσίευση του υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή του «έναν τόμο με ενημερωτικά σημειώματα και υλικό από νόμιμες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από το 2017». Μεταξύ αυτών καταγράφεται και η συνομιλία πρώην υπουργού της ΝΔ που διαπραγματεύεται την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου μιλώντας με άνθρωπο του κυκλώματος.

Εγκέφαλος: Έχω ένα παρτουζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.

Εγκέφαλος: Ρε μαλάκα, 17 χρόνων είναι.

Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

Εγκέφαλος: Τέτοια παρτούζα δεν έχω κάνει. Τώρα, είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.