Ραντεβού στον Ήλιο: Ήμασταν όλοι εκεί

Το απόλυτο καλοκαιρινό MAD Secret ''Ραντεβού στον Ήλιο'' από το Ούζο Πλωμαρίου έγινε κι ήμασταν όλοι εκεί

SPIRITS 19.07.2018 POPAGANDA

To νέο μενού του Sense Restaurant

Ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με θέα ... την Ακρόπολη!

Από το 1894, το Ούζο Πλωμαρίου είναι ένα ποτό καθαρό σαν το κύμα του Αιγαίου

Το αποστακτήριο άνοιξε τις πύλες του στο ευρύ κοινό προσκαλώντας τους λάτρεις του ούζου να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του και να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Peking Duck: Μια νέα πρόταση street food που φέρνει την Ασία στην Πανόρμου

Με έμπνευση από τα ταξίδια του και από τις ασιατικές καντίνες, ο Άλσι Σινανάι μας συστήνει ένα παραδοσιακό πιάτο της κινέζικης κουζίνας στην πιο γρήγορη, fusion και προσιτή εκδοχή του.

Ποιος είπε ότι το Μουσείο της Ακρόπολης έχει μόνο ανεκτίμητα εκθέματα;

Με ένα μηδενικό εισιτήριο μπορείτε να δοκιμάστε κλασικά ελληνικά πιάτα φτιαγμένα με μια μοντέρνα ματιά ή να απολαύσετε τον καφέ σας σε έναν εξώστη με την πιο ποθητή θέα της πόλης.

Santa Lucia: Ο νέος χώρος της Αρχελάου συνδυάζει τις ιταλικές νοστιμιές με την ποιότητα των Κρητικών υλικών

Με δροσερές σαλάτες, antipasti και αποκλειστικά μακαρονάδες για κυρίως, η νέα γευστική άφιξη του Παγκρατίου αγαπά την λιτότητα της μεσογειακής κουζίνας.

Grace Gin: Το βραβευμένο ελληνικό gin που παράγεται στην Εύβοια και έχει δημιουργηθεί από βότανα, μπαχαρικά και τρεις γυναίκες

Η Λίλα Δημοπούλου, η Κατερίνα και η Χαρά Κατσού για περισσότερο από 8 μήνες ερευνούσαν και πειραματιζόντουσαν με 50 βοτανικά στοιχεία για να καταλήξουν στην συνταγή του premium ποτού τους που βράβευσαν οι Βρετανοί ειδήμονες του gin.

Αυτές τις λαχταριστές πίτες τις βρίσκετε στο πιο μικρό μαγαζί του Συντάγματος

Με φρέσκα υλικά και συνταγές από τη Μικρά Ασία, το Harry's Kitchen ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα στον τομέα «πίτα» στο κέντρο της Αθήνας.

Ferran Adrià: «Στο El Bulli μάθαμε τον κόσμο να σκέφτεται δημιουργικά»

Ο πιο βραβευμένος chef στον κόσμο εγκαινίασε, και στη χώρα μας, το θεσμό του Estrella Damm Gastronomy Congress, με μια ομιλία που ένωσε δύο μεσογειακές χώρες στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι μαύρες ταλιατέλες του School Pizza Bar θα σε κάνουν να αναφωνήσεις, Mamma Mia!

Τα πιο νόστιμα «θρανία» της πρωτεύουσας βρίσκονται στην Αγίας Ειρήνης, αλλάζουν μενού κι εσύ θα θες να το μάθεις παπαγαλία.

Στη νέα Taverna της Αθήνας θα βρείτε την ελληνική κουζίνα που έχετε αγαπήσει

Το νέο pop up εστιατόριο του bios είναι μια καταβύθιση στις καλύτερες γευστικές μας αναμνήσεις. Μας ξεναγεί σε αυτές η Γωγώ Δελογιάννη.

Η εβδομάδα-γιορτή του Negroni έρχεται για τέταρτη χρονιά στην Ελλάδα

Το Negroni Week, η διεθνής πρωτοβουλία του Campari και του αμερικανικού περιοδικού Imbibe, επιστρέφει και προσκαλεί όλους τους λάτρεις του εμβληματικού cocktail να το απολαύσουν, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Η καλαματιανή yaya που έγινε η σταρ της Γαστρονομικής Σκηνής της Γαλλίας

Ο Πέτρος Χάντζιος εξηγεί πώς, με τον αδελφό του, κατάφεραν να συνεχίσουν την ελαιοπαραγωγική παράδοση της οικογένειάς τους και να φέρουν, με ένα εστιατόριο αφιερωμένο στη γιαγιά τους, το αυθεντικό ελληνικό food culture στο προσκήνιο του Παρισιού.

World Class Fine Drinking in Athens

Η διοργάνωση που έγινε πια θεσμός, υπόσχεται για άλλη μια χρονιά να σας συστήσει τις πιο ιδιαίτερες και εκλεκτές γεύσεις ποτών, φτιαγμένες από τους κορυφαίους του είδους.

Με το «Κόκκιον», η Πρωτογένους έχει πλέον και χειροποίητο παγωτό

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις της νέας άφιξης που υπογράφει ο Βασίλης Παπαματαθαίου: Κρέμες που αναδεικνύουν την ποιοτική πρώτη ύλη του, σορμπέ με πραγματική γεύση φρούτων κι ακαταμάχητες σοκολάτες.

Back to the Roots Week: Αυτή την εβδομάδα δοκιμάστε ποτά και γεύσεις που θα σας γυρίσουν πίσω στις ρίζες σας

Από τη Δευτέρα 14 και μέχρι τις 20 Μαΐου, η εβδομάδα Back to the Roots Premium Spirits πραγματοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δείτε τα bar που συμμετέχουν.

SPIRITS 14.05.2018 POPAGANDA

Amanita Grill: Ναι, είναι σουβλάκι με γύρο μανιταριών και, ναι, είναι φανταστικό!

Η Ζωή Παρασίδη δοκίμασε το vegan σουβλάκι για το οποίο συζητάει όλη η Αθήνα σχηματίζοντας ουρές έξω από τη νέα άφιξη της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.

Στο Spitjack η Σούβλα Έγινε Γκουρμέ…

Ανταπόκριση από τη νέα ροτισερί στο «γαστρονομικό χωριό» του Συντάγματος που βγάζει τη σούβλα από το πασχαλινό κάδρο και τη φορτώνει με τραγανή πάπια και νόστιμη πορκέτα σε έναν από τους πιο κομψούς μικρούς χώρους της αθηναϊκής εστίασης.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι το νέο μεγάλο όνομα της ελληνικής γαστρονομίας

Ο κορυφαίος σεφ που ανέλαβε μόλις την κουζίνα του εστιατορίου Sense, μιλάει στην Popaganda για τη ουσία που κρύβεται πάντα στη γεύση και τη γαλατόπιτα της γιαγιάς του που έχει ως σημείο γευστικής αναφοράς.

To Sani Gourmet κλείνει φέτος τα 13 χρόνια του

Rising Stars Part 3: οκτώ προσκεκλημένοι σεφ, βραβευμένοι με αστέρια Michelin, θα μαγέψουν το κοινό με τα πιάτα τους.

Στο Po’ Boys Bbq το φαγητό είναι κάτι παραπάνω από γεύση. Είναι διασκέδαση!

Πήγαμε στα εγκαίνια το Σάββατο 21 Απριλίου και είδαμε πόσο εύκολο είναι να γίνει του Ψυρρή, Νέα Ορλεάνη.

Tre Sorelle: Ποτέ μια πιτσαρία δεν ήταν τόσο chic

H νέα γευστική άφιξη της πόλης βρίσκεται στο Παγκράτι και σερβίρει πίτσα με ελαφρώς τραγανή ζύμη και ιταλική πρώτη ύλη ενώ στο bar φτιάχνονται άψογα spritz και ένα negroni ενισχυμένο με πάγο από γκρέιπφρουτ.

Στο Μόντακιου θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας: Ποιοτικό καφέ και τα πιο νόστιμα σάντουιτς

Στη μοντέρνα «καντίνα« της Στοάς Κοραή τιμούν τον νονό του πιο διαδεδομένου γρήγορου φαγητού στον κόσμο και προσφέρουν προσεγμένες γεύσεις από εκλεκτά προϊόντα.

Ένα νέο αθηναϊκό φεστιβάλ βάζει το ελληνικό απόσταγμα στο παγκόσμιο χάρτη του cocktail

Τα 20 καλύτερα cocktail bar της Αθήνας, 17 κορυφαίοι Έλληνες παραγωγοί και κορυφαίοι bartender από όλο τον κόσμο στο Aegean Cocktails & Spirits που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 23 Απριλίου.

SPIRITS 18.04.2018 POPAGANDA

Go Nagano: Μaster class με σούσι και Μπαχ κάτω από την Ακρόπολη

Μια κουβέντα με τον σπουδαίο γιαπωνέζο σεφ των Αθηναϊκών εστιατορίων GAKU που άφησε μια λαμπρή καριέρα στη μουσική για να αφιερωθεί στα κοφτερά γιαπωνέζικα μαχαίρια του.

Ελλούδα: Eλληνική και κυπριακή κουζίνα συναντιούνται σε ένα μοντέρνο εστιατόριο πόλης

Στη νέα άφιξη της πολυσύχναστης οδού Αρχελάου, τρεις άνθρωποι με εμπειρία στην εστίαση έχουν δώσει έμφαση στο κρέας και προσφέρουν γεύσεις που ξεχωρίζουν χωρίς να μας είναι άγνωστες.

Master Chef, σ’ έχω δει, κάπου-κάπου σε ξέρω

Κάναμε μια λίστα με όλους τους σεφ που έχουν περάσει από τη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και βρήκαμε που μπορείτε να τους βρείτε στο φυσικό τους χώρο, την κουζίνα.

Η Lola της Τρούμπας δεν βγαίνει στο λιμάνι αλλά έχει Tapas Bar

Το πειραιώτικο στέκι που ξεκίνησε την αναβίωση της περιοχής προσέθεσε κουζίνα και πλέον, αποτελεί τον απόλυτο all day προορισμό για καφέ, φαγητό και ποτό που παντρεύει τον Πειραιά του χθες και του σήμερα.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.