Pink Elephant: Το νέο ινδικό του κέντρου σερβίρει σε ένα νεοκλασικό του 1870

Σ' ένα σπίτι των Εξαρχείων σχεδιασμένο από τον Τσίλλερ, το εστιατόριο που ξεκίνησε από το Χαλάνδρι προσφέρει αρωματικά πιάτα της αυθεντικής ινδικής κουζίνας.

Δύο δάσκαλοι yoga δημιούργησαν το Φυτικό Βασίλειο

Εκεί όπου με δυο μπουκιές -ή και περισσότερες- μπορείς να βρεις το «ζεν» σου.

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον θεσμό των FNL Best Restaurant Awards που αξιολογεί τη γαστρονομική σκηνή της χώρας.

Hoocut: Εκεί που τυλίγουν σουβλάκια οι πέντε σεφ της Cookoovaya

Ανταπόκριση από το νέο «καυτό σημείο» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης που θα σερβίρει, μεταξύ άλλων, ψιλοκομμένη προβατίνα μέσα σε τυλιχτή πίτα.

2 Χρόνια Nolan: 1 Πάρτι + 1 Βίντεο

Έχουν υποδεχθεί πάνω από 50.000 πελάτες που έφαγαν 3.5 τόνους θράψαλα και 43.200 αβγά πίνοντας περισσότερα από 13.000 μπουκάλια κρασί. Να μην κάνουν κι ένα πάρτι;

ΓΕΥΣΗ 08.01.2018 POPAGANDA

Απόψε το βράδυ ο ουρανός της Ελληνικής γαστρονομίας θα γεμίσει αστέρια

Έρχονται τα δεύτερα FNL Best Restaurant Awards. Ο Πάνος Δεληγιάννης, πρόεδρος της επιτροπής και διευθυντής του site γαστρονομίας και ευζωίας FNL μιλάει στην Popaganda για τα βραβεία και τη σύγχρονη ελληνική εστιατορική σκηνή.

Στο Big Boy θα δοκιμάσετε burgers με εκλεκτό κρέας (και ψάρι), αλλά και μια αγαπημένη συνταγή του Πολ Νιούμαν

Η νέα άφιξη στο Παλαιό Φάληρο θυμίζει αμερικάνικο diner των 50s και προσφέρει μερικά από τα πιο νόστιμα, και σίγουρα ιδιαίτερα, burgers της πόλης.

Τώρα μπορείς κι εσύ να φας #crueltyfree στην Αθήνα

Ακολουθώντας το mega-trend του 2018, αυτά είναι τα εστιατόρια και street food corners που προσφέρουν πλούσια, νόστιμα και υγιεινά φυτικά πιάτα στην πρωτεύουσα.

Στο Beef Briskers σιγοψήνουν το κρέας για δέκα ώρες, πριν φτάσει στο πιάτο σας

Στο νέο, λιτό και προσεγμένο χώρο της οδού Περικλέους, στο κέντρο της πόλης, θα φάτε αυθεντικό μπρίσκετ με τον τρόπο του Τέξας.

Τα Three Cents μας καλούν να ζήσουμε μια εβδομάδα γεμάτη φυσαλίδες

Από τις 18 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου τρεις πόλεις, πάνω από εκατό συνταγές cocktail και μια σειρά premium αναψυκτικών μας μυούν στον κόσμο των φυσαλίδων που απογειώνουν τα ποτά μας και μας καλούν να ζήσουμε τη Bubble Week.

Θύμιος Λαουρδέκης, ο άνθρωπος που δεν ξεμένει ποτέ από καλό ποτό

Από το 1999 που άνοιξε την Cava Canava, πρωτοπορεί όσον αφορά την ποιότητα, την ποικιλία αλλά και την αισθητική στη λιανική πώληση αλκοόλ.

Με το «Αιόλου 68» μύρισε θάλασσα μέχρι την Ακρόπολη

Ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας παίρνει τις καλύτερες ψαριές και προτείνει παραδοσιακούς μεζέδες αλλά και αναπάντεχα πιάτα που θα σας κεντρίσουν τον ουρανίσκο.

Το Gilly φέρνει γεύσεις και μυρωδιές Ιταλίας στον Πειραιά

Με αισθητική που θυμίζει ιταλική πόλη περασμένων δεκαετιών και προσεκτικά διαλεγμένα προϊόντα που μυρίζουν Ιταλία, το Gilly έκανε την πιο ιστορική γωνιά του Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου και Καραΐσκου) να θυμίζει Φλωρεντία.

Πριν πάρεις φόρα για την κορυφή του Ολύμπου, κάνε μια στάση στο Ντίσκο Ρωμέικο

Μια Χανιώτισσα και ένας Λιτοχωρίτης άνοιξαν ένα new age καφενείο στο Φαράγγι του Ενιπέα στο Λιτόχωρο.

BoBo: Ένας ρινόκερος που ερωτεύτηκε το κρασί προσφέρει 180 ετικέτες στο Κουκάκι

Στον χώρο ενός πρώην καταστήματος με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μια παρέα φίλων δημιούργησε με bohème- bourgeois αισθητική, εκλεκτές ετικέτες κρασιών και πιάτα με ελληνικές ρίζες ένα wine bar αξιώσεων.

Μ for Merry Christmas: Ένα δώρο με γεύση και άρωμα Ελλάδας

Αυτά τα Χριστούγεννα, η M DRY Mastiha, μετά τα μπαρ, κατακτά και τις καρδιές μας, ως ιδανική λύση για ένα πρωτότυπο, εύγευστο και ντηζαϊνάτο δώρο για τους πιο απαιτητικούς μας φίλους.

SPIRITS 13.12.2017 POPAGANDA

Στο Bollywood Masala για ινδικό σουβλάκι που το συζητά όλο το κέντρο

Το νέο ινδικό της πόλης είναι γεμάτο με χρώματα και αρώματα που αναδεικνύουν την πληθωρική κουζίνα της χώρας.

Πατατούλες τρώμε; Πατατούλες Καρπός φροντίδας με καλό σκοπό

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε τις πατατούλες Καρπός φροντίδας το εκλεκτό ελληνικό προϊόν που βοηθά στο καλύτερο μέλλον των μικροκαλλιεργητών της χώρας μας;

Τα καλύτερα πιάτα που δοκιμάσαμε φέτος

Όλα όσα φάγαμε (και φάγαμε πολύ) σε 70 φωτογραφίες.

Brunch στο IT restaurant: Το νέο μενού από τον σεφ Ηλία Σταυρόπουλο τα έχει όλα

Το στέκι του Κολωνακίου ανανέωσε τις Κυριακές του και σερβίρει από pancakes με τηγανητό αυγό και croque monsieur, μέχρι μιλφέιγ με τραγανό φύλλο wonton και κρέμα από φρούτα του πάθους.

Οι Αιγυπτιώτες της Αθήνας τρώνε κουμπέμπα σε έναν χώρο που δεσπόζει η προτομή του Κωνσταντίνου Καβάφη

Στην 3ης Σεπτεμβρίου στεγάζεται ένας από τους πιο ιστορικούς και δραστήριους συνδέσμους της Αθήνας. Η Ζωή Παρασίδη τον επισκέφθηκε, έμαθε την ιστορία που συνδέει τους Έλληνες με τη χώρα των πυραμίδων από την αρχαιότητα και δοκίμασε απίθανα πιάτα.

Μ DRY Mastiha: Το ολοκαίνουριο Ελληνικό premium ποτό που έγινε τάση

Αυτά τα Χριστούγεννα, η M DRY Mastiha, μετά τα μπαρ, κατακτά και τις καρδιές μας, ως η ιδανική λύση για ένα πρωτότυπο, εύγευστο και ντιζαϊνάτο δώρο για τους πιο απαιτητικούς μας φίλους.

Το Streetwok έμαθε τους Αθηναίους να τρώνε κινέζικο street food

Μιλήσαμε με τον άνθρωπο που έχει κάνει την πρωτεύουσα να τρώει με ξυλάκια.

Μια πικάντικη βάφλα, ένα extra large πεϊνιρλί και μια αυθεντική ισπανική ομελέτα είναι μόνο μερικές από τις νέες brunch προτάσεις του ZAF

Το στέκι της Πλατείας Αγίας Ειρήνης μας ετοίμασε δώδεκα χορταστικές συνταγές σε πολύ προσιτές τιμές.

Όταν η έκφραση «τρώω τον Άμπακο» γίνεται ζουμερή πραγματικότητα

Το μοντέρνο κρεατάδικο του Πειραιά έχει ξεχωρίσει για την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών του που ψήνονται σε ισπανικό ξυλόφουρνο και για το άριστο σέρβις του. Κι όλα αυτά σε ένα ζεστό, ξύλινο χώρο που παραπέμπει σε χειμερινό καταφύγιο.

Healthy Bites: Εκεί που το χορτοφαγικό hot dog είναι νοστιμότερο από το κανονικό

Ο green chef Νίκος Γαϊτάνος βάζει όλη του την μαεστρία στις βιολογικές επιλογές ενός φυτικού μενού (με άχαστο το χορτοφαγικό hot dog), στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που η Μόνα Λίζα πλαισιώνεται με πρασινάδες.

BEEF: To Bios Home Kitchen ξέρει από καλό μοσχάρι

Η Γωγώ Δελογιάννη και ο Δημήτρης Παπαπαναγιώτου έγιναν δίδυμο όταν συναντήθηκαν στο Master Chef και μέχρι τον Φλεβάρη του 2018 θα σερβίρουν εξαιρετικό κρέας στον πολυχώρο της οδού Πειραιώς κάνοντάς μας να νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε φιλικό σπίτι.

Όμικρον: ένας γαστρονομικός γάμος μεταξύ Κέρκυρας και Ισπανίας

Η Γιώτα Παναγιώτου δοκίμασε το νέο μενού του Ελληνο-Ισπανού σεφ Μίλτου Αρμένη στο γνωστό εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας και ενθουσιάζεται με το "Σαν παστίτσιο" - μια κροκέτα από μακαρόνια με κιμά και μπεσαμέλ με μοσχαρίσιο ταρτάρ.

Ένα Ταξίδι στον Κόσμο της Μοναστηριακής Κουζίνας

Τα Ιταλικά νερά S. Pellegrino και Acqua Panna πραγματοποίησαν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Κρήτη για να «εξερευνήσουν» τα μυστικά της μοναστηριακής κουζίνας με οικοδέσποινα την σπουδαία νέα σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη.

ΓΕΥΣΗ 21.11.2017 POPAGANDA

Σε ένα παλιό σπίτι του Χαλανδρίου, η Ονειρία προσφέρει αρώματα και γεύσεις Ελλάδας

Ένα νέο μεζεδοπωλείο σερβίρει γνώριμα πιάτα με μοντέρνες πινελιές, ελληνικό στην χόβολη και γλυκό νερατζάκι, προϊόντα μικρών παραγωγών που μπορείτε να πάρετε σπίτι σας δίνοντας ένα νέο νόημα στις παραδοσιακές γεύσεις.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.