Αυτά τα Χριστούγεννα σας προσκαλούμε σε ένα καινούργιο event στα HeartbeatInk Headquarters για shopping και drinking therapy με φοβερές μουσικές, κερασμένες μπύρες, πίτσες, energy drinks και τσάι από την Βρετανία.

Την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 θα μπορείτε να βρείτε μοναδικά και χειροποίητα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας: ρούχα (HeartbeatInk Apparel), είδη για το σπίτι (Handicraft Workshops) και κοσμήματα (Kira don Jewel). Το Σαββατοκύριακο μεταξύ 12:00 – 17:30 θα μπορείτε να γευτείτε τα αγγλικά τσάγια “Teapigs” μαζί με σπιτικό cake και μεταξύ 17:30 – 22:30 θα μπορείτε να απολαύσετε draft μπύρα κερασμένη από το δημοφιλές bar “Chelsea Hotel” μαζί με πίτσα από την πιο ροκ πιτσαρία της πόλης, το “Crust”, εντελώς δωρεάν και με μουσικές επιλογές από τους φοβερούς DJ NOIZ, Αργύρη (frontmant των Nightstalker), Santoner RPZ και Jim Darkstar.

LINE UP

Σάββατο

Jim Darkstar 17:30 – 20:00

Αργύρης (Nightstalker) 20:00 – 22:00

Κυριακή

Santoner RPZ 17:30 – 20:00

DJ NOIZ 20:00 – 22:00

Η επιτυχία της ετικέτας μας HeartbeatInk Apparel, μας ενέπνευσε και ώθησε ακόμα περισσότερο δημιουργικά. Αποτέλεσμα είναι η HeartbeatInk Gold Label, η resortwear ετικέτα μας, την οποία λανσάραμε επίσημα το καλοκαίρι του 2017.

Tattoo Magazine: www.heartbeatink.gr

Online Boutique: https://heartbeatinkapparel.com/

Tattoo Magazine Facebook: https://www.facebook.com/Heartbeatink

Tattoo Magazine & Tattoo Apparel Instagram: https://instagram.com/heartbeatink

Resortwear Instagram:https://www.instagram.com/heartbeatinkgoldlabel

HANDICRAFT WORKSHOPS INFO

Στόχος του Handicraft Workshops είναι να προσφέρει στους λάτρεις του σπιτιού ένα brand με μοναδικές δημιουργίες, όμορφες ιδέες και ευφάνταστες λύσεις για το σπίτι.

Η καθημερινότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση, κι’ αυτό καθιστά τον προσωπικό μας χώρο ακόμα πιο σημαντικό, αφού έχουμε  ανάγκη κάποια στιγμή να αποσυρθούμε στον μικρόκοσμό μας, τον καθαρά δικό μας χώρο. Το σπίτι μας είναι λοιπόν το καταφύγιό μας και διαμορφώνοντας το σύμφωνα με τις ανάγκες μας, μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος ξεκούρασης, γαλήνης και συνάντησης. 

Με αυτές τις σκέψεις ξεκίνησα να φτιάχνω ό,τι έχει σχέση καθαρά με το σπίτι. Πινελιές που κάνουν τη διαφορά.

Τα ποικίλα υλικά,  η εξέλιξη και η μορφή που μπορώ να τους δώσω συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, αποτελούν και την πηγή έμπνευσής μου. Μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου επηρεάζεται από την τέχνη του τατουάζ και τη μουσική. 

http://handicraftworkshops.com

https://www.facebook.com/handicraftworkshops

https://www.instagram.com/handicraft_workshops