Το Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών (Quinzaine des R?alisateurs), θα ανοίξει φέτος αυλαία με την ταινία της Γαλλίδας Κλερ Ντενί, «Un Beau Soleil Interieur» και πρωταγωνιστές τους Ζιλιέτ Μπινός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ και Ξαβιέ Μποβουά. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Γάλλου φιλόσοφου και θεωρητικού της λογοτεχνίας Ρολάν Μπαρτ, «Αποσπάσματα του Ερωτικού Λόγου» (1978), που επιχειρεί να καταγράψει την έννοια της αγάπης όπως την περιέγραψαν σπουδαίοι φιλόσοφοι του παρελθόντος.

Η νέα ταινία του Χρήστου Μασσαλά («Η Γυναίκα με το Πλαστικό Λουλούδι», «Make-Up», «Flowers and Bottoms»), που θα είναι υποψήφια για το βραβείο Illy για την καλύτερη μικρού μήκους ταινία, αφηγείται την ιστορία της Copa-Loca, ενός εγκαταλελειμμένου καλοκαιρινού θερέτρου. Η Πωλίνα είναι το κορίτσι στην καρδιά της Copa-Loca. Όλοι νοιάζονται για εκείνη και εκείνη νοιάζεται για τους πάντες – με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο Χρήστος Μασσαλάς γεννήθηκε το 1986, και σπούδασε Κινηματογραφική Θεωρία στο πανεπιστήμιο του Kingston στο Λονδίνο και Κινηματογράφο στο London Film School. Αυτήν την περίοδο γράφει το σενάριο της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του, με τίτλο «Broadway», σε παραγωγή της Heretic.

Το «Copa-Loca» είναι μια παραγωγή του Χρήστου Μασσαλά, σε συμπαραγωγή του Κωνσταντίνου Κοντοβράκη και του Γιώργου Καρναβά, και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.