Ο Κέβιν Χαρτ απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ένα ριμέικ της ταινίας «Η Κυρία Ντάουμπφαϊερ».

Προς το παρόν ο κωμικός ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της νέας του ταινίας «Jumanji: Welcome to The Jungle» μαζί με τον Ντουέιν Τζόνσον, την Κάρεν Γκίλαν και τον Τζακ Μπλακ.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο κωμικός αναφέρθηκε σε ένα πιθανό σενάριο για την επανεκκίνηση της κλασικής, πλέον, ταινίας του Ρόμπιν Ουίλιαμς.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο Cinema Blend όταν ρωτήθηκε ποιο κλασικό ρόλο θα ήθελε να μεταφέρει στο σήμερα από την δεκαετία του 1990 απάντησε ότι «θα παραμείνω στο “τραίνο” του Ρόμπιν Ουίλιαμς και θα έλεγα ότι θα ήθελα να μεταφέρω το “Η κυρία Ντάουμπφαϊαρ”. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός ρόλος… Νομίζω ότι αυτό θα ήθελα να παίξω».

Όταν όμως είδε τα πρωτοσέλιδα που έλεγαν ότι ετοιμάζεται για να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας, απάντησε μέσω του Twitter ότι «αυτό είναι ψέμα. Ρωτήθηκα εάν μπορούσα να μπω στο σώμα του Ρόμπιν Ουίλιαμς και να κάνω μία από τις ταινίες του, ποια θα διάλεγα… Απάντησα την Κυρία Ντάουμπφαϊαρ. Ήταν μία υποθετική ερώτηση… ποτέ δεν μίλησα για ριμέικ. #FalseNews».