Με δάκρυα έφυγε από τη συνέντευξη τύπου, μετά τον πρώτο της αγώνα για το φετινό Wimbledon, η Βίνους Γουίλιαμς. Αυτός ήταν και ο πρώτος αγώνας που έπαιξε μετά την εμπλοκή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα.

Το νούμερο  10 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος τεσσάρων χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και αρκέστηκε μόνο να πει «Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εξηγήσουν πως αισθάνομαι. Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις». Αφού αποχώρησε για κάποια λεπτά, επέστρεψε κανονικά στην συνέντευξη.

https://www.youtube.com/watch?v=90mYka2sLdA

Η τρεις φορές νούμερο 1, κατηγορείται ότι πέρασε με κόκκινο και χτύπησε διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 78χρονος. Η ίδια δήλωσε πως πέρασε κανονικά με πράσινο αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα λόγω της κίνησης και δεν είδε το αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 78χρονος όταν μπήκε ση λωρίδα τους. Η αστυνομία εξέδωσε πόρισμα πως το αυτοκίνητο της Γουίλιαμς κινούταν με χαμηλή ταχύτητα και η ίδια ούτε είχε πιεί, ούτε ασχολούταν με το κινητό της.

Η οικογένεια του θύματος έχει καταθέσει μήνυση.