Το να βγάλεις μια καλή σέλφι αποτελεί ταλέντο και δεν το έχουν όλοι. Πρέπει να ξέρεις ποια είναι η καλή σου γωνία, από που είναι ο σωστός φωτισμός και πως να κρατάς το κινητό ώστε να μην χρειάζεσαι τρία χέρια για να πατήσεις το κουμπί. Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι όμως που τους βγαίνει φυσικό και δεν μιλάμε για την Κιμ Καρντάσιαν.

Μιλάμε για τον Λανς Πατριτζ, έναν αγρότη από την Αυστραλία του οποίου οι σελφι έγιναν viral.

Αφού του έμαθε η κόρη του πως να τις τραβάει εκείνος τράβηξε μερικές με τα τέλεια σκυλιά του αλλά και ένα προβατάκι και όσο εκείνος νόμιζε ότι οι φωτογραφίες βρίσκονται μόνο στο κινητό του, η κόρη του της είχε ήδη δημοσιεύσει στο facebook, με αποτέλεσμα να κοινοποιηθούν χιλιάδες φορές.

«Εγώ δεν ξέρω ούτε καν να χρησιμοποιώ το facebook, πόσο μάλλον να ανεβάζω φωτογραφίες. Η κόρη μου τις ανέβασε και μετά ο κόσμος άρχισε να τις κοινοποιεί. Για να είμαι ειλικρινής ντρέπομαι και λίγο. Εγώ ήθελα απλά να βγάλω φωτογραφία του μούσι μου, γιατί ήμουν μέλος μιας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας και αφού τέλειωναν οι παραστάσεις η γυναίκα μου δεν θα με άφηνε να το κρατήσω. Σίγουρα δεν θα ξαναδώσω το κινητό μου στην κόρη μου», δήλωσε ο Λανς.

Πηγή