Σε δυο μέρες, στις 17 Μαρτίου, θα είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες η καινούργια ταινία του Τέρενς Μάλικ «Song to Song».

Το «Song to Song» – η ιστορία έχει ως φόντο τη μουσική σκηνή του Όστιν στο Τέξας – γυρίστηκε στο διάστημα μιας πενταετίας, και κατά τη διάρκεια του Austin Limits Festival το 2012.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε πρόσφατα στο φεστιβάλ SXSW της πόλης. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Φασμπέντερ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Νάταλι Πόρτμαν, Ρούνι Μάρα και άλλοι. Εμφανίσεις cameo στο φιλμ κάνει πλειάδα μουσικών από την Lykke Li μέχρι τον Ίγκι Ποπ.

To Rolling Stone παρουσιάζει το τρέιλερ της ταινίας. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι παρουσιάζει και ένα βιντεοκλίπ, στο οποίο η Πάτι Σμιθ που εμφανίζεται στην ταινία, δίνει συμβουλές πάνω στην τέχνη και τη ζωή στον χαρακτήρα που ενσαρκώνει η Ρούνι Μάρα. Επιπλέον, συμβάλλει στην ταινία του Μάλικ και με ένα τραγούδι, με τίτλο «God Running».

Έχει ενδιαφέρον να ακούς την Πάτι Σμιθ να δίνει συμβουλές για τη ζωή και την τέχνη. Έχουν ενδιαφέρον και οι συμβουλές που δίνει.

To trailer της ταινίας:

https://www.youtube.com/watch?v=O4SrVkj84zc