Δεν είναι εύκολη υπόθεση να μην σε θέλουν οι οπαδοί . Από πρώτο χέρι το βλέπει αυτό και διαιτητής  που είναι παράλληλα ιδιοκτήτης του Aar Hotel and Spa στα Ιωάννινα και έχει κάτσει άσχημα στους οπαδούς ομάδας της συμπρωτεύουσας, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να του επιτίθενται μέσω σχολείων ακόμα και στην σελίδα του ξενοδοχείου στο facebook.

Παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

απαράδεκτο ‘ξενοδοχείο’….οι καθαρίστρια μπούκαρε στο δωμάτιο μου 8 το πρωί τάχα να καθαρίσει…μάτι ήθελε να πάρει…. το φαγητό με πήγε σερπαντίνα πάλι καλά που είχε τουαλέτα το δωμάτιο….

Απαράδεκτο ξενοδοχείο, είχα πάει για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Με το που μπαίνουμε στο δωμάτιο βλέπουμε ότι τα σεντόνια ήταν βρόμικα και τσαλακωμένα και ενώ είπαμε το προσωπικό για το γεγονός αυτό γυρνάει και μας λέει “αααα όχι τα αλλάξαμε πριν λίγο, τι να κάνουμε;”. Απλά τραγικοί, τέλος.

Μόνο ο Γεωργιος Κλουνης που γα…. με το αφεντικό το ευχαριστήθηκε… αίσχος το ξενοδοχείο

i mana sou i kamariera pou tin pi.. o klounis alla ma selege pws ga… to kseenodoxeio omws an dn ksereis min milas

Καμία σχέση η φωτογραφία με αυτό που είναι πραγματικά…Τα δωμάτια είναι σαν κελιά…σου λένε πρωινό και όταν πας να φας σε έχουν μια φρυγανιά με βούτυρο..

Ξεφτίλα που είσαι και από τα Γρεβενά. Καραγκιόζη. Ούτε θα πατούσα σε αυτό το μαλα…νο ξενοδοχείο.

Καλή θέα αλλά εκείνη η μπόχα από την διπλανή στάνη που σκάει στην μάπα κάθε φορά που φυσάει δυτικά… έλεος…

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα χειρότερα, κακό φαγητό, βρόμικο και καθόλου κάλο service.Όποιος έχει σκοπό να πάει, δεν του το προτείνω. Καλυτέρα σε στάβλο.

Αφού γα…ες τους βουλγαροτούρκους στο ΟΑΚΑ θα τιμήσω με μια σουίτα

Άψογα όλα (…τσηδες τσάμπα παλεύετε, ούτος η άλλως μετά τα Τέμπη γραφεί και γκολ το κοντέρ όχι μόνο χιλιόμετρα και διόδια)

Απίστευτη μυρωδιά ούρων σχεδόν παντού. Κρίμα που δεν το ήξερα πριν πάω

Εμείς θα υποθέσουμε πως τα παραπάνω σχόλια είναι τελείως υποκειμενικά και κυρίως οπαδικά, αν κρίνουμε από σχόλια άλλων χρηστών.

Ποδόσφαιρο uber alles απ ότι φαίνεται.