ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ Morrissey κυκλοφορεί το νέο του σινγκλ “Spent The Day In Bed”

NEWSTRACK

17.01.2019

Ο Morrissey κυκλοφορεί το νέο του σινγκλ “Spent The Day In Bed”

Άραγε να ετοιμάζει και τις ημερομηνίες της περιοδείας του;
19.09.2017 15:49ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Morrissey κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με το οποίο επιστρέφει – με την ελπίδα ότι θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση των ημερομηνιών της περιοδείας του. Τσέκαρε το τραγούδι παρακάτω.

Νωρίτερα αυτήν την βδομάδα, οι πρώην Smiths έκαναν το είδωλο τους πρωτοσέλιδο καθώς ο ίδιος φαίνεται να έφτιαξε Twitter. Χθες το βράδυ, ανάρτησε το πρώτο του Tweet με τίτλο “Spent The Day In Bed”. Το BBC 6 Music επιβεβαίωσε το όνομα του τραγουδιού – πριν από την πρώτη κυκλοφορία του.

Το σινγκλ είναι διαθέσιμο στο Spotify, μια μίξη μελωδίας και μελαγχολίας, καθώς εκφράζει την φρίκη του σύγχρονου κόσμου όπως παρουσιάζεται στα μέσα – επιλέγοντας να παραμείνει στο κρεβάτι παρά να εμπλακεί σε αυτή.

Spent the Day in Bed

🌹 New Morrissey Official tune entitled 'Spent The Day in Bed' coming up at 8:40am.

Posted by BBC Radio 6 Music on Montag, 18. September 2017

Αναρτώντας ένα δεύτερο Tweet, αναφέρεται πιθανότατα στην περιοδεία που πρόκειται να πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ.

Καθώς ανακοίνωσε την πρώτη του συναυλία στο Λονδίνο μετά από δύο χρόνια σε μια από τις ανερχόμενες ζωντανές συναυλίες του BBC 6 Music, ο Morrissey θα κυκλοφορήσει το 11ο άλμπουμ του “Low In High-School” τον Νοέμβριο του 2017. Μετά το “World Peace Is None Of Your Business” το 2014.

Μετά το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ που κυκλοφόρησε online, πολλά ήταν τα μαγαζιά που διέψευσαν τις φήμες ότι αρνήθηκαν να διαθέσουν τον δίσκο.

Η ηχογράφηση του “Low In High-School” έγινε στα La Fabrique Studios στην Γαλλία και στην Ρώμη στα Ennio Morricone’s Forum Studios. Παραγωγός ήταν ο Joe Chiccarelli – γνωστός για τις συνεργασίες του με ονόματα όπως Frank Zappa, The Strokes, Beck and The White Stripes.

Πηγή: NME.com

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.