Όταν μια γυναίκα βλέπει συστηματικά πορνό, τότε οι σεξουαλικές της απαιτήσεις ανεβαίνουν. Αλήθεια.

Το Pornhub, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνό αποκάλυψε πρόσφατα ότι το ένα τέταρτο των επισκεπτών της είναι γυναίκες. Για την ακρίβεια, το πορνό είναι καθημερινή συνήθεια για το 18% των γυναικών χρηστών, ενώ ένα 63% βλέπει μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Εννιά στις δέκα προτιμούν να βλέπουν πορνό μόνες τους.

Μια μελέτη του πανεπιστημίου του Νιού Μπρούμσουικ, του Καναδά, βρήκε ότι πλέον οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες στο κρεβάτι από τους άνδρες συντρόφους τους και γι΄ αυτό οφείλεται κυρίως η πορνογραφία.

«Τα γεννητικά όργανα μπορεί να έχουν βελτιωθεί αισθητικά, μέσω της τεχνολογίας ή της πλαστικής χειρουργικής, δείχνοντας έτσι ένα μεγαλύτερο πέος.

Το σεξ και οι στύσεις των ανδρών διαρκούν πολύ περισσότερο, ενώ οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό πολύ πιο εύκολα και συχνά απ΄ ότι συμβαίνει στον κανονικό κόσμο».

Δήλωσε σε συνέντευξή του, η υπεύθυνη της μελέτης, Κέιτλιν Γκόλντσμιθ.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πορνό δημιουργεί σε όσους το παρακολουθούν, μη ρεαλιστικές προσδοκίες για την εμφάνιση και την σεξουαλική απόδοση του/της συντρόφου τους, κυρίως στις γυναίκες.

Πηγή: Independent