Η AEGEAN γίνεται ο επίσημος αερομεταφορέας της διεθνούς αναγνωρισμένης έκθεσης δυτικοευρωπαϊκής μοντέρνας τέχνης. Για πρώτη φορά, η έκθεση θα λειτουργήσει με μια διμερή δομή καθώς το Κάσελ της Γερμανίας και η Αθήνα φιλοξενούν από κοινού το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός. Συμβάλλοντας σημαντικά στο να τοποθετηθεί η Αθήνα στο χάρτη της διεθνούς πολιτιστικής σκηνής, η AEGEAN ενώνει τους δύο προορισμούς, εντάσσοντας το Κάσελ στο δίκτυο εξωτερικού. Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο 2017, κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται 2 πτήσεις της AEGEAN από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από/προς το Κάσελ, ενώνοντας τις δύο πόλεις και φέρνοντας πιο κοντά το κοινό σε αυτή την εμπειρία.
Η έκθεση documenta 14’, με τίτλο «Μαθαίνοντας από την Αθήνα», φιλοξενείται στην πόλη μας έως τις 16 Ιουλίου και στο Κάσελ από τις 10 Ιουνίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Η AEGEAN, ως επίσημος αερομεταφορέας της documenta 14’ και μέσα από τις νέες της πτήσεις, αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους από 8.500 επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στην πρωτεύουσα.

H AEGEAN, επίσημος υποστηρικτής της documenta 14’, και η Popaganda προσφέρουν σε 5 νικητές (μαζί με ένα ακόμα άτομο της επιλογής τους), μία δωρεάν ξενάγηση στα εκθέματα της#documenta14 στο ΕΜΣΤ το προσεχές Σάββατο 20/5. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda και μπαίνετε στην κλήρωση μέχρι την Πέμπτη 18/5 στις 14.00. Οι 5 νικητές και το σημείο συνάντησης/αφετηρίας του περιπάτου θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post.