Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.04.2024

Το χειρότερο ραντεβού στην ιστορία του Tinder περιλαμβάνει βουλωμένη τουαλέτα, μια κοπέλα παγιδευμένη σε παράθυρο και 4 πυροσβέστες

Πάντως η κοπέλα ήταν ευλύγιστη.
Το χειρότερο ραντεβού στην ιστορία του Tinder περιλαμβάνει βουλωμένη τουαλέτα, μια κοπέλα παγιδευμένη σε παράθυρο και 4 πυροσβέστες

Εν έτη 2017 τα ραντεβού είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Πόσω μάλλον αν είναι τυφλά ραντεβού από διαδικτυακή εφαρμογή. Υπάρχει πάντα το άγχος αν θα μοιάζουν όπως στις φωτογραφίες ή αν η συζήτηση θα κάνει κοιλιά και θα καταλήγετε να κοιτάζεστε χωρίς να μιλάτε. Αυτές είναι συνήθως οι χειρότερες υποθέσεις που μπορεί να κάνουμε. Άντε και να είναι το ραντεβού μας ψυχοπαθής δολοφόνος. Απλά πράγματα.

Στον Λίαμ, όμως, συνέβη κάτι χειρότερο. Ναι, στον κόσμο των ιντερνετικών ραντεβού υπάρχουν, όπως φαίνεται, και χειρότερα πράγματα από τους ψυχοπαθείς δολοφόνους.

Ο νεαρός φοιτητής γνώρισε μια κοπέλα στο Tinder και αποφάσισαν να βγουν για δείπνο, όπου και έφαγαν πικάντικο κοτόπουλο. Μετά το δείπνο τους, στο οποίο όπως λέει ο Λίαμ πέρασαν πολύ ωραία και φαίνονταν να τα βρίσκουν, οι δυο τους πήγαν στο σπίτι του. Κάποια στιγμή η κοπέλα πήγε στο μπάνιο (λογικό άμα έχεις φάει πικάντικο κοτόπουλο)και γύρισε στο σαλόνι πανικόβλητη. Με μεγάλη ειλικρίνεια παραδέχτηκε στον Λίαμ ότι είχε κάνει την ανάγκη της στην τουαλέτα του και την είχε φρακάρει. Πάνω στον πανικό της μάζεψε τα «προϊόντα» της με χαρτί υγείας και τα πέταξε από το παράθυρο.

gap

Το παράθυρο δυστυχώς, δεν έβλεπε έξω είχε ένα πολύ στενό χώρισμα από το απέναντι παράθυρο, οπότε θα έπρεπε να τα μαζέψουν τα «προϊόντα» της κοπέλας. Τα χέρια τους δεν έφταναν μέχρι εκεί και η κοπέλα ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης προσφέρθηκε να σκαρφαλώσει και σκαρφάλωσε και κόλλησε.

stuck

Χρειάστηκε να έρθουν τέσσερις πυροσβέστες για να την βγάλουν. Η κοπέλα έμεινε κολλημένη ανάποδα, ανάμεσα σε δυο τζάμια για πάνω από μια ώρα.

fireman

Τώρα το μόνο που μένει να κάνουν είναι να παντρευτούν.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.