Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popaganda
TOP STORIES
POP TODAY

Explainer: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, οι ΗΠΑ και ο «Νόμος Εισβολής στη Χάγη»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, ο εισαγγελέας αιτείται εντάλματος σύλληψης για εν ενεργεία πρωθυπουργό κράτους-συμμάχου της Δύσης. ΗΠΑ και Ισραήλ έχουν ήδη περάσει στην αντεπίθεση. Μέχρι πού μπορούν να φθάσουν;
POP CULTURE
TOP STORIES

7ο Φεστιβάλ Καννών: Η μέθοδος του Κόπολα με τα λόγια του Άνταμ Ντράιβερ και του καστ του Megalopolis

Ο Ντράιβερ, μαζί με την Νάταλι Εμάνιουελ, την Όντρεϊ Πλάζα, τον Τζιανκάρλο Εσποζίτο και τον Γιον Βόιτ, μιλούν λεπτομερώς για το τι σημαίνει να παίζεις σε ταινία του Κόπολα.

Εξοχική κατοικία στην Ερέτρια, ιδανική για όλες τις εποχές

Στην καταπράσινη ακτογραμμή που αναπτύσσεται στον Ευβοϊκό κόλπο, το αρχιτεκτονικό γραφείο NNT σχεδίασε ένα οίκημα με γνώμονα τις λευκές, ξύλινες επιφάνειες και την ιδιωτικότητα.

Ο Julian Assange κέρδισε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ. Τι ακολουθεί;

Στις 20 Μαΐου, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε πως οι διαβεβαιώσεις των ΗΠΑ ότι οι κίνδυνοι για τον Assange εάν εκδοθεί, θα μπορούσαν να αποφευχθούν, δεν είναι επαρκείς. Ο δικαστικός αγώνας του ιδρυτή του WikiLeaks συνεχίζεται.

Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει με τη συλλεκτική του έκδοση: Ένα από τα καλύτερα κόμικς όλων των εποχών

Η επανακυκλοφορία του θρυλικού graphic novel «Μπάτμαν: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει», μια συλλεκτική έκδοση των 30 χρόνων με νέα εισαγωγή από τον ίδιο τον Frank Miller.

Τι συμβαίνει με τις εγκαταλελειμμένες νεροχελώνες και τα αιχμάλωτα ζώα στον Εθνικό Κήπο;

Στις 28/4 επισκέπτες ανέσυραν 60 νεκρές Αμερικανικές νεροχελώνες που εισάγονται παράνομα και συχνά εγκαταλείπονται στο πάρκο. Εκπρόσωπος της ΠΦΠΟ μιλάει στην Popaganda για τα ξενικά και προστατευόμενα είδη που αιχμαλωτίζονται για χάρη του θεάματος.

Η ελευθερία του λόγου «στο απόσπασμα», για χάρη του Ισραήλ

Αδυσώπητο κυνήγι μαγισσών έχει εξαπολυθεί εναντίον όσων τολμούν να επικρίνουν το Ισραήλ για τον πόλεμο στη Γάζα ή απλώς υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Στο στόχαστρο ακαδημαϊκοί, φοιτητές και καλλιτέχνες σε ΗΠΑ και Γερμανία.

Μαλβίνα Παναγιωτίδη: «Όλοι ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα κάνουμε έργα για την πραγματικότητα που ζούμε και όχι για τα όνειρά μας»

Η έκθεση «Όλα τα όνειρα είναι ενοχλητικά» της σπουδαίας εικαστικού, στο Project 2 του ΕΜΣΤ, αποτελεί μια μοναδική αφορμή να ανακαλύψουμε την ιστορία της πρώτης Ελληνίδας ζωγράφου Ελένη Μπούκουρα-Αλταμούρα, στιγματισμένης από ξόρκια και αποκρυφισμό.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας κλείνει τα 30 του χρόνια με ένα εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα

Από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενηθούν 19 παραγωγές από εννέα ξένες και 10 ελληνικές ομάδες.

Στην Ευρώπη, χρειάζεται ακόμα αγώνας για το καθολικό δικαίωμα στην άμβλωση

Στην Πολωνία η άμβλωση απαγορεύεται, ενώ στη Μάλτα ο τερματισμός μιας εγκυμοσύνης επιτρέπεται μόνο όταν η ζωή της γυναίκας απειλείται. Η εκστρατεία "My Voice, My Choice" μας καλεί να διεκδικήσουμε την πρόσβαση σε νόμιμη άμβλωση για όλες.

Η National Gallery στο Λονδίνο γιορτάζει 200 χρόνια συνάντησης με σπουδαία ζωγραφική

Στις 10 Μαΐου 2024 η National Gallery του Λονδίνου γιόρτασε τα 200 χρόνια από την ίδρυσή της και θα το γιορτάσει με ποικίλες εκδηλώσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, που θα διαρκέσουν δώδεκα μήνες.
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.