Categories: ΓΕΥΣΗ

After midnight

Βγαίνω για ένα ποτό και με έναν μαγικό τρόπο, καταλήγω να έχω πιει τελικά 3-4 (μπορεί και 5-6 αν είναι αρχές του μήνα και το αντέχει η τσέπη μου) και κάτι κερασμένα σφηνάκια. Τσιμπάω λίγο από τα φιστίκια / θεϊκά πικάντικα καλαμπόκια / αμύγδαλα που φέρνουν στα bar, τρώω και κανένα αγγουράκι/ελίτσα και παίρνω το δρόμο του γυρισμού. Αρχίζω και πεινάω επικίνδυνα. Σπίτι έχω μόνο κάτι χυλοπίτες και τραχανάδες που βαριέμαι να βράσω, ντοματόσουπα Campbell’s που βαριέμαι να ζεστάνω και σκυλοτροφή που…οκ είπαμε!

Που τρώω; Οι επιλογές μου είναι πάντα οι εξής τρεις και τις εναλλάσσω συστηματικά προς αποφυγήν της ανίας.

– Πατσάς / Μαγειρίτσα / Γιουβέτσι. Και τα τρία είναι υπέροχα στο Οινομαγειρείο Ήπειρος μέσα στην Βαρβάκειο Αγορά. Βάλσαμο για το στομάχι, οικονομικό για την τσέπη αλλά και διασκεδαστικό αφού αν έχει όρεξη ο Τζίμης σου λέει απίθανες ιστορίες για όσα έχουν συμβεί στα 80 χρόνια που λειτουργεί το μαγαζί.

– Λουκάνικο / Κοτομπουκιές. Το πρώτο στην Πλατεία Μαβίλη με κρεμμύδια, μαγιονέζα και πατάτα, το δεύτερο στην Μιχαλακοπούλου με σως και πατάτες. Bonus και στα δύο το αφράτο σαν σύννεφο ψωμάκι και οι μεταμεσονύχτιες γνωριμίες.

– McDonalds. Σταθερή, 24ωρη και ανεκτίμητη αξία στο Σύνταγμα. Cheeseburger, μεγάλη πατάτες με extra αλάτι και διπλή μαγιονέζα και η best of the best νερωμένη Coca Cola.

Hashatgs για τέτοιες περιπτώσεις; #afterhours #foreverfat #ineedfood #streetfood #aferdrinks

Extra συμβουλή για μεταμεσονύχτια Insta Posts: Ρωτάτε πάντα την παρέα σας πριν τους κάνετε @tag…

*H Madame Ginger είναι η Μαριλένα Παντάκη. Είναι σεφ στο New York Sandwiches. Το site της είναι το www.madameginger.com 

Μαριλένα Παντάκη

Share
Published by
Μαριλένα Παντάκη
Tags: miss ginger