ΓΕΥΣΗ

Έχεις φάει ποτέ παγωτό cheesecake αλά ελληνικά;

Η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη. Η Αθήνα βράζει κι εμείς θέλουμε να δροσιστούμε, όχι μόνο με ένα μπάνιο στη θάλασσα, αλλά και με ένα premium παγωτό, με γεμάτη και δυνατή γεύση. Γιατί μπορεί να ξεχάσουμε τι συζητούσαμε εκείνο το βράδυ καλοκαιριού, για ποιον έρωτα μονολογούσαμε, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε πως νιώθουμε, ειδικά όταν γίνονται γλυκές εκρήξεις στον ουρανίσκο μας. 

Στις γεύσεις παγωτών που απολαμβάνουμε αναζητάμε την ανατροπή και το ευχάριστο ξάφνιασμα, με στόχο να ανανεώσουμε τις εμπειρίες στους γευστικούς μας κάλυκες. Αυτό υπόσχεται η καινούργια γεύση Cheesecake της Kayak, η οποία στρέφεται προς μια ελληνική εκδοχή του γνωστού και πολυαγαπημένου μας γλυκού, χρησιμοποιώντας κατίκι, αντί για Φιλαδέλφεια. Η μοναδική γεύση που προσδίδει το κατίκι είναι το κάτι άλλο και σε συνδυασμό με την εξαιρετική υφή του και το σμέουρο κάνουν τη διαφορά, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο cheesecake θα γευτείς ποτέ σου.

Η συνταγή της επιτυχίας βασίζεται στις πιο αγνές πρώτες ύλες, το φρέσκο ελληνικό γάλα, την φρέσκια κρέμα γάλακτος, όπως και στα πραγματικά φρούτα, τα οποία μπορεί να συνοδεύονται με ξηρούς καρπούς και τις καλύτερες σοκολάτες. Εκεί στηρίζεται η πλούσια γεύση των ελληνικών παγωτών Kayak εδώ και 30 χρόνια.

Συνεχίζοντας στις ίδιες νότες ελληνισμού, το Χαρούπι συνιστά την φρέσκια γκουρμέ γεύση της Kayak, η οποία αφήνει φυσικά την γλυκιά επίγευση του μελιού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο το καλοκαίρι θα είμαστε μες στα μέλια. Θα κολυμπάμε, θα ερωτευόμαστε και θα φιλιόμαστε, με την γλύκα του μελιού που θα μας δίνει το παγωτό σε κάθε του απόλαυση. 

Επειδή όμως άλλο ένα χαρακτηριστικό μας στην Ελλάδα είναι ότι αγαπάμε πολύ τον καφέ και δεν τον αφήνουμε ποτέ, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουμε το Affogato της Kayak.  Γιατί, δαγκώνοντας το τραγανό χωνάκι με το παγωτό, θα το γευόμαστε τον καφέ στη νέα του υφή.

Μας αρέσει πολύ να ανακαλύπτουμε τα πιο ωραία στέκια μέσα στην πόλη, τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις και τα πιο εντυπωσιακά μέρη να επισκεφτεί κανείς. Αντίστοιχα, θέλουμε να βρίσκουμε τις πιο καινοτόμες, ανατρεπτικές και gourmet γεύσεις μέσα από αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς και τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες.

Οπότε, αν δεν έχεις πάει ακόμη να δοκιμάσεις το νέο cheesecake της Kayak, σε προτρέπουμε να κλείσεις το άρθρο που διαβάζεις και να ψάξεις, να εξερευνήσεις και να παραδοθείς σε αυτήν -ή όποια άλλη νέα γεύση παγωτού θες. Να σημειώσουμε πάντως πως στην γκάμα της Kayak υπάρχουν παγωτά vegan, με stevia, χωρίς γλουτένη και BIO. 

Και καλό καλοκαιράκι να έχουμε, (μη) μετρώντας τα παγωτά που φάγαμε! 

kayak.gr | Instagram @kayak.gr | Facebook @kayakicecream | Linkedin @KayakIceCream
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA