Η φάση είναι “I‘m your back door (wo)man”

«Αυτός ο κώλος με έχει αρρωστήσει» μου λέει ο Ζ. ενώ πίνουμε -αυτός το τέταρτο ποτό του, εγώ μόλις το δεύτερο – κάπου στο κέντρο. Ξέρω ότι μιλάει για την Ε., που δεν είναι τυχαία γνωριμία, είναι το κορίτσι που μοιάζει έτοιμος ο κολλητός μου, ο Ζ. δηλαδή, να ερωτευθεί, εάν αυτό δεν έχει συμβεί ήδη. Έχει δίκιο. Η Ε. έχει ολοστρόγγυλους, στητούς, μεγάλους γλουτούς που τονίζει φορώντας στενές φούστες και παντελόνια. Ναι, ο κώλος της Ε. είναι πειρασμός, είσαι δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της.

Ο Ζ. όμως είναι ερωτευμένος, κι ας μιλάει περισσότερο για τον κώλο της παρά για το χαμόγελό της, θυμίζοντας μου μια υπέροχη φράση από τα Χαστουκόψαρα του Λένου Χρηστίδη  («Κοίταξα το πρόσωπό της. Είχε πάρα πολύ ωραίο κώλο») χάρη στην οποία ανακαλύπτω ότι ότι η αντρική τρυφερότητα έχει μια σωματικότητα που πολύ μου πάει.

Όπως και να ‘χει οι κώλοι και η ενασχόληση μαζί τους είναι πια μια mainstream φάση στην σεξουαλική ζωή και ειδικά στις νεαρές ηλικίες το πρωκτικό σεξ θεωρείται ένα από τα βασικά πιάτα του ερωτικού γεύματος. Από την άλλη, το πρωκτικό αντιπροσωπεύει το «πλέον πρωτόγονο σεξ» καθώς χτυπάει σε πιο αρχέγονα ένστικτα. Μην ξεχνάτε ότι οι πρόγονοι μας καβαλούσαν τις προγόνισσες μας πριν εφευρεθεί το ιεραποστολικό σεξ (ως αποτέλεσμα της όρθιας στάσης του ανθρώπου). 


Σε αυτό συντέλεσε και η ανάδειξη προτύπων ομορφιάς όπως η bootylicious Beyonce και φυσικά η Kim Kardashian που συνηθίζει να τον χρησιμοποιεί σαν τραπεζάκι για την σαμπάνια της. Αν θέλουμε να έρθουμε στα ελληνικά δεδομένα ας θυμηθούμε τη Γωγώ Μαστροκώστα να ξαπλώνει στον κόκκινο καναπέ του Nitro και να μας θυμίζει ότι αυτό που εμείς λέμε οθωμανικό στο εξωτερικό ονομάζεται the greek way

Εχει ακόμη ένα βαθμό δυσκολίας, χρειάζεται κάπως να την πείσεις. Και όλοι ξέρουμε ότι το παγωμένο νερό που το πίνεις μετά από πεζοπορία κάτω από τον ήλιο, είναι πιο δροσερό

Κι αν το πρωκτικό σεξ  λίγο πολύ δε θεωρείται πια ταμπού, ακόμα λογίζεται ως τέτοιο το rim job όταν βάζουμε δηλαδή τη γλώσσα μας ΝΑΙ ΕΚΕΙ. Ένα ταμπού που περιμένει την πανηγυρική του κατάρριψη, ειδικά όταν αφορά ένα κορίτσι που γλείφει ένα αγόρι. Αν και όλο και περισσότεροι το ζητάνε, είτε λεκτικά (πιο σπάνια) είτε το υποδεικνύουν με επιδέξιο σήκωμα λεκάνης κατά τη διάρκεια μιας, μέχρι εκείνη την στιγμή, συνηθισμένης πεολειχίας. Έχουν δρόμο ακόμα να διανύσουν οι στρέιτ κώλοι, μέχρι να φτάσουν στην χαρά της παραδοχής ότι «ναι, κι εμείς το θέλουμε». Και ακόμη λιγότεροι είναι οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες που θα θελήσουν το γλείψιμο να μη μείνει στα πέριξ αλλά να εισχωρήσει και λίγο πιο βαθιά ή να αντικατασταθεί η γλώσσα από ένα δάχτυλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Είναι κρίμα. Πρόκειται για άρνηση που κατά βάση οφείλεται στην αγκύλωση ότι «αν δείξω ότι μου αρέσει κάτι τέτοιο θα φανώ gay» πράγμα που είναι αστείο αφού το σώμα μας δε γνωρίζει από τέτοια στερεότυπα. Μια ελαφριά πίεση στον προστάτη χαρίζει στους άνδρες τους πιο εκρηκτικούς οργασμούς, κρίμα να μη το εκμεταλλευτείτε αυτό παιδιά…

Από την άλλη, υπάρχουν και γυναίκες που βιώνουν τον λεγόμενο «πρωκτικό οργασμό», δηλαδή φτάνουν στην κορύφωση χάρη στη διείσδυση από πίσω. Οι άνδρες το πρωκτικό σεξ το αγαπούν, τα «ζουν (κυριολεκτικά) στα στενά» με μεγαλύτερη ένταση, ενώ επιπλέον μπορούν να εκσπερματίσουν χωρίς τον φόβο μιας πιθανής εγκυμοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμως η φάση της φαντασίωσης είναι μάλλον η πιο ερεθιστική για όλους. Είναι η μη σύνηθης διαδικασία, κι όσο κι αν λέμε ότι πια το ταμπού έχει εκπέσει, κανένα ζευγάρι δε θα ξεκινήσει έτσι τη σεξουαλική του δραστηριότητα. Έχει ακόμη ένα βαθμό δυσκολίας, χρειάζεται κάπως να την πείσεις. Και όλοι ξέρουμε ότι το παγωμένο νερό που το πίνεις μετά από πεζοπορία κάτω από τον ήλιο είναι πιο δροσερό, σχεδόν μια στάλα από τον παράδεισο.

Επίσης η κυριαρχία στον κώλο του ποθητού προσώπου έχει στοιχεία εξουσίας (κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οι άνδρες δυσκολεύονται να παραδώσουν τα κλειδιά της πίσω πόρτας τους εύκολα). Η Θ. θυμάται τον Β. που το πρωί της έστελνε μήνυμα «Σήμερα θέλω να φορέσεις το butt plug που σου πήρα δώρο και να πας με αυτό στο γραφείο. Θέλω να σε σκέφτομαι με τον κώλο ανοιχτό ενώ δουλεύεις» και όντως η Θ. το έκανε αυτό γιατί είχε μπει πια για τα καλά στον ρόλο της υποταγμένης. Και της άρεσε. 

Πάντως όπως και να αποφασίσετε να ενεργήσετε στον θέμα της πίσω πόρτας –από το να αρνηθείτε οποιοδήποτε παιχνίδι που το περιλαμβάνει, δικαίωμα σας άλλωστε είναι το πώς θα διαθέσετε ή όχι το σώμα σας – μέχρι το να χαρίσετε την διαχείριση του στον άλλον/άλλην, θυμηθείτε ότι η ζωή δεν είναι τσόντα. Αν ξέρετε πώς να κατακτήσετε χωρίς τραυματισμούς (κι αυτοί μπορεί να συμβούν σε περίπτωση βίαιης διείσδυσης) τότε τα πράγματα θα είναι πιο απολαυστικά για όλους.

Και για αυτόν/αυτή που δίνεται και για αυτόν/αυτή που παίρνει…

Λίνα Ρόκου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Το 1998 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Λίνα Ρόκου