Εσείς από masturwaiting πώς τα πάτε;

Ήταν πριν 3 χρόνια όταν σε κάποια Γκομενικά έγραφα για όλες εκείνες τις αμήχανες στιγμές που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και θυμήθηκα ότι ήθελα να αναφέρω μια από τις πιο ατυχείς, θα μπορούσε να πει κανείς, αντιδράσεις του γυναικείου σώματος μετά το σεξ όταν δηλαδή έχουμε απελευθέρωση αέρα από το αιδοίο.

Οκ, στα Γκομενικά θέλω να πιστεύω ότι η γλώσσα είναι απλή και απελευθερωμένη αλλά κάπως βρε παιδί μου μου κλώτσαγε να γράψω «όταν κλάνει το μουνί» άσε που είναι και λάθος γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα. Έψαξα λοιπόν και βρήκα ότι υπάρχει αγγλική λέξη και συγκεκριμένα η λέξη queef, που ακούγεται όσο να ‘ναι πιο χαριτωμένα.

Πρόσφατα η συνάδελφος Ντενίσα σε μια συζήτηση στο γραφείο, δεν θυμάμαι τι λέγαμε ακριβώς αλλά φαντάζομαι δεν συζητούσαμε θέματα εξωτερικής πολιτικής αν και ποτέ δεν ξέρεις, πέταξε τη λέξη motorboating. Τη ρώτησα τι εννοεί, γιατί ντροπή αλλά μάλλον έχω μείνει πίσω στη slang, και μου είπε είναι όταν ένας άντρας χώνει το κεφάλι του ανάμεσα σε δύο γυναικεία στήθη το κουνάει πέρα δώθε και κάνει ήχο με τα χείλη του.

Νομίζω ότι αυτό το λέμε «φραπέ» στα ελληνικά αλλά αν όχι ας με διορθώσει κάποιος. Θα μου πεις γιατί να το κάνει ούτως ή άλλως κάποιος αυτό. Εγώ πάντως δεν μπαίνω τροχονόμος στα βυζιά καμιάς. Αν τα βρίσκετε ή γελάτε έτσι do it.

Όμως το motorboating άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και να λοιπόν κάποιες ορολογίες που κάπως άμεσα ή έμεσα σχετίζονται με το σεξ και βρε παιδί μου μπορεί και να σου φανούν χρήσιμες. Ποτέ δεν ξέρεις.

Πάμε λοιπόν:

Masturwaiting: Διάφοροι ορισμοί, ο πιο γελοίος είναι: όταν περιμένεις να «φορτώσει» το πορνοβιντεάκι για να περάσεις στη φάση masturbating. Πιάνει επίσης για την «εκτόνωση» ενώ περιμένεις τον/την παρτενέρ (πιο δημοφιλές στους άντρες για να αντέξουν περισσότερο όταν πλησιάζει η ώρα του σεξ με κάποιον άλλον εκτός από τον εαυτό τους), για την αναμονή μέχρι να κοιμηθούν όλοι στο σπίτι ώστε να το παίξεις με την ησυχία σου ή τον αμοιβαίο αυνανισμό ανάμεσα σε δύο παρτενέρ για να αυξηθεί η ηδονή πριν την διείσδυση.

Vagina Funeral: Εντάξει δεν το κηδέψαμε στην κυριολεξία αλλά είναι ένας άλλος τρόπος να πεις ότι «μου έκλεισε», «στέγνωσε δια παντός», «δεν θα γαμήσεις απόψε» όταν ο άλλος λέει ή κάνει κάτι τόσο αντικαυλωτικό που η σεξουαλική διάθεση πάει στα θυμαράκια.

Bukkake: Πολύ δημοφιλής κατηγορία σε όλα τα τσοντοσάιτ. Τι έχουμε εδώ; Μια γυναίκα ή άνδρα συνήθως στα γόνατα περιτριγυρισμένη/ο από άντρες που θα τελειώσουν στο πρόσωπό της/του. Καθόλου φιλικό για τα μάτια αυτού που δέχεται τόσο υλικό που θα μπορούσε να ανοίξει τράπεζα σπέρματος.

Rimming: Το γλείψιμο της κωλοτρυπίδας. Είτε το κάνεις είτε στο κάνουν εδώ δεν χωρούν ντροπές και σιχαμάρες. Η λέξη κλειδί είναι βέβαια: καθαριότητα (και όχι μόνο επειδή ζούμε μέρες κορονοϊού) αλλά γενικά στο σεξ θα έλεγα ότι η καθαριότητα είναι απαραίτητη. Αν τώρα εσείς και ο/η σύντροφος γουστάρετε και λίγη βρωμιά, στην κυριολεξία, σκεφτείτε ότι πέρα από τα γούστα υπάρχουν και οι βασικοί κανόνες υγιεινής. Προχωράμε.

Creampie: Επίσης πολύ δημοφιλής φάση στην πορνογραφία και αφορά το σεξ χωρίς προφυλακτικό και την εκσπερμάτωση μέσα στο μουνί ή στον κώλο της συντρόφου. Τη στιγμή που σηκώνεται ο/η παρτενέρ και το χυσάκι λερώνει μπουτάκι (κάνω και ρίμες σήμερα, ποιος με πιάνει) λέγεται creampie.

Blue Balls: Όχι, δεν αναφερόμαστε στα Στρουμφάκια. Όταν τα μπαλάκια γίνονται μπλε, όχι στην πραγματικότητα αλλά στο μυαλό σας, γιατί ερεθιστήκατε πολύ αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να κάνετε σεξ ή να αυτοϊκανοποιηθείτε. Μπορεί και να πονέσει αλλά θα περάσει βρε αδελφέ.

Golden Shower ή Water Sports: Για να το πούμε στα ελληνικά και να καταλαβαινόμαστε: ουρολαγνεία. Κάποια στιγμή μια φίλη αναρωτήθηκε αν τις μέρες της περιόδου μπορεί να μετανομαστεί σε Pink Shower η συγκεκριμένη δραστηριότητα. Δεν της έχουμε απαντήσει ακόμη.

Venus Butterfly: Ο ερεθισμός του αιδοίου και με τη γλώσσα και με το δάχτυλο ταυτοχρόνως. Δεν μας νοιάζει να ξέρετε πώς λέγεται, μας νοιάζει να το κάνετε και κυρίως να το κάνετε καλά και αφοσιωμένα. Θα ανταμειφθείτε.

Λίνα Ρόκου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Το 1998 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Λίνα Ρόκου